4 Reacties

VRIEND

één maand geleden

Voor ons een reden dit nog niet te doen. Kinderboerderij vind ze even leuk 🙈. Heb zelf wel weer eens zin in Efteling maar teijvel om met of zonder haar te gaan.

één maand geleden

Heel eerlijk, ik vermijd de rijen. Een pretpark gaan we eigenlijk alleen goedgepland op een rustige dag heen. Is het toch ergens wat drukker, dan kiezen we een andere attractie en/of kiezen we een strategisch eetmoment in de rij. Ik heb ook altijd iets van speelgoed mee voor het geval dat.

één maand geleden

ETEN 😂 Maar ik kies altijd een rustige dag en houd de wachttijden in de gaten. Tot nu toe nog nooit langer dan 10 minuten ergens moeten wachten en we zijn al 2 keer in disney (behalve bij mickey, dat was wel een uitdaging qua wachttijd), 1x molenwaard paar keer efteling geweest en een stuk of 10 voorstellingen dus dat is wel fijn. Bij voorstellingen komen we trouwens dus net optijd. 5 min van tevoren zitten we in de zaal. Genoeg te zien om de wachttijd te overbruggen. En nu is hij natuurlijk al bijna 4. Dat scheelt ook heel veel hoor. Ik zie ik zie wat jij niet ziet oid is nu favoriet.

één maand geleden

Eten en liedjes zingen en heel eerlijk ik leg haar uit dat ze gewoon geduld moet hebben als ze ergens in wilt. Hier gaat het eigenlijk altijd goed ☺️