21 Reacties

2 jaar geleden

Hebben we ook gehad, grote draagzak voor kleuters heb je ze zelfs! Super handig. Is lichtgewicht om mee te nemen. Kindje kan zelf lopen totdat hij geen zin meer heeft.

2 jaar geleden

Ik volg!

2 jaar geleden

Ik vind wandelen nu ook een drama. Ik liep echt uren in de newborn fase maar ineens wil hij niet meer in de wagen. Kan nog niet zelf lopen en op het fietsje houdt hij ook niet lang vol. Zelfs een wandeling naar koffie tentje redt hij niet. Ik heb een normale artipoppe waar hij nog in past maar daar wil hij ook niet lang in 😅

2 jaar geleden

Wij hadden tula toddler en daarmee op de rug, of een een geweven draagdoek en dan op de rug. Als je het goed afstelt, konden wij daar wel paar uur mee lopen.

2 jaar geleden

Ik vind wandelen nu ook een drama. Ik liep echt uren in de newborn fase maa ...
En past hij daar voorlopig ook nog in of denk je dat hij daar snel uit groeit? Over de artipoppe.

2 jaar geleden

Een collega had een rugdrager waar het kindje boven zit, ze vond hem geweldig is ook op wandelvakantie mee gegaan. Misschien is het iets omdat hij dan mee kan kijken? Zoiets was het https://www.bol.com/nl/p/minimeis-babydrager-en-kinderdrager/9200000060338975?referrer=socialshare_pdp_androidapp

2 jaar geleden

Ik loopt met onze kinderwagen gewoon door het bus en over de hei. Hoeft niet bestraat te zijn maar we volgen dan wel de zand paadjes. Heb je het wel eens geprobeerd met de wagen?

2 jaar geleden

Kan je niet adviseren want ben net zwanger van de eerste! Maar heb wel even een vraag aan jou. Ik wandel ook heel veel en graag, meeste met de honden in het bos achter m’n huis. Heb je toevallig een tip voor de fijnste kinderwagen voor in t bos? 🌳🍀

2 jaar geleden

Wij hebben van fidella een todler draagzak. Bevalt ons erg goed. Zit onze dochter met mt 104 nog prima in

2 jaar geleden

Reactie op Li123

Kan je niet adviseren want ben net zwanger van de eerste! Maar heb wel even ...
Wij hebben nu een cybex priam, all terrain. Bevalt goed! Rijdt heel soepel. Is wel relatief groot, dus hou daar rekening mee ;)

2 jaar geleden

Reactie op Adventkalender

Ik loopt met onze kinderwagen gewoon door het bus en over de hei. Hoeft nie ...
Ja, doen we regelmatig. Maar het blijft jammer dat we dan moeten kiezen voor de paar bossen die verder weg zijn waar de paden wat breder zijn. Hier in de buurt heb je erg mooie stukken natuur die echt te smal en ongelijk zijn voor onze wagen. Vandaar :)

2 jaar geleden

Reactie op Clover21

Een collega had een rugdrager waar het kindje boven zit, ze vond hem geweld ...
We hebben wel zo’n wandelrugzak waar hij in kan, met ook zo’n soort zitje. Maar dat wil hij dus niet altijd in (hij wil soms ook gewoon nog nabijheid) en is best een log ding om mee te sjouwen 😅

2 jaar geleden

Reactie op Ninanienke

Wij hebben nu een cybex priam, all terrain. Bevalt goed! Rijdt heel soepel. ...
Dankjewel!!! Ah wat groter: heb ik ervoor over 😃

2 jaar geleden

Er zijn genoeg draagzakken zonder zo'n stoeltjessysteem waardoor je je kindje echt dichtbij op je rug draagt. Ik heb de peuter een tijdlang in een beco toddler gedragen, ging prima. Wompat en rose and rebellion hebben ook dragers voor grotere kindjes zonder zon heel frame erin.

2 jaar geleden

Wij hebben onze destijds 3,5-jarige heel veel op buik en rug gedragen in een rose & rebellion drager, de grootste maat. Super fijn ding!

2 jaar geleden

Stokke Trailz is ook een kinderwagen waarmee je goed offroad kan. Dikke luchtbanden, superstevig onderstel. Moet wel in je auto passen. En zelfs tweedehands nog redelijk prijzig.

2 jaar geleden

Bij ons werkt dit erg goed! Maar weet niet zeker of jullie al zoiets hebben? Hij kan dan tussendoor kleine stukjes zelflopen en de rest in deze rugzak. Hij zit erg hoog dus kan alles zien, dat vindt hij geweldig!

2 jaar geleden

Bij ons werkt dit erg goed! Maar weet niet zeker of jullie al zoiets hebben ...
Hoe heet dat?

2 jaar geleden

Reactie op Clover21

Een collega had een rugdrager waar het kindje boven zit, ze vond hem geweld ...
JAAAAA dit wilde ik zeggen. Onze zoon vindt het fan-tas-tisch om in de minimeis te zitten. HIj ziet alles! Wel oppassen voor het hoofdje, maar echt dit is 1 van onze beste aankopen geweest!

2 jaar geleden

Wij hebben de Osprey Poco Plus. Echt fantastisch vinden wij het. Wel lekker zwaar natuurlijk, maar hele goede ondersteuning op je heupen. Dus goed te doen en gelijk een lekkere workout. Nu hij bijna 2 is, loopt hij het eerste stukje zelf en roept daarna wel als ie erin wil. Onze kleine ging er vanaf 8 maanden in. En we hopen m nog wel een jaartje te gebruiken.