19 Reacties

2 jaar geleden

Ik wad zelf al opzoek geweest naar een skipakje. Dus ik lees even mee 😊

2 jaar geleden

Dan zou ik kiezen voor een wolfleece plakje. Hebben ze vaak van cosilana of engel nature. Niet zo “onhandig” dik maar wel heerlijk warm.

2 jaar geleden

Wij hebben deze gekocht! Nog niet gebruikt want is een Sint cadeau Bekijk Deryan Bike-a-way Jepp/Mini Fietsstoeltje voor - fiets Regenhoes - warme jas en windbreaker + regenponcho op: https://www.bol.com/nl/p/deryan-bike-a-way-jepp-mini-fietsstoeltje-voor-fiets-regenhoes-warme-jas-windbreaker-regenponcho/9200000040437399?referrer=socialshare_pdp_iphoneapp

2 jaar geleden

Nu, een ielm pak met trui. Straks in de winter een skipak en snowboots. En handschoen, ik vind de ski handschoentjes van de hema ideaal (waterafstotend)

2 jaar geleden

Lodger heeft vandaag nog korting op skipakjes zag ik

2 jaar geleden

Lidl heeft nu ook waterdichte pakjes en winterpakjes en snowboots. Zelf geen ervaring mee, maar mooie prijsjes :) Wij hebben zelf een pakje van iELM. Een maatje groter en dan kan er prima een dik vest onder. Als het echt heel koud gaat zijn, kan de winterjas eroverheen (en thermolegging onder de broek).

2 jaar geleden

ielm pakje

2 jaar geleden

Ielm pak!

2 jaar geleden

Reactie op xbabyboy2020

Wij hebben deze gekocht! Nog niet gebruikt want is een Sint cadeau Bekij ...
Deze hebben wij ook gebruikt tot ruim 2 jaar! Alleen de regencape viel wat tegen maar voor de wind prima. Verder ook fan van ielmspak een maatje groter

2 jaar geleden

Reactie op Mama.saspro

Dan zou ik kiezen voor een wolfleece plakje. Hebben ze vaak van cosilana of ...
Hier een Dilling wolfleece pak, heerlijk ding. Maar wolfleece is niet winddicht, lijkt mij dan op de fiets weer niet zo lekker. Wij kijken voor een Ielm pak oid en als het nodig is lekker de wolfleece er nog onder 😊

2 jaar geleden

Ielm! Ideaal voor het buitenspelen, kleding er onder blijfy gewoon schoon en droog. Mijn zoontje draagt hem nu met alleen een trui er onder, maar wel een sjaal om. Ik vind de hals van het pak vrij ruim.

2 jaar geleden

Zonet op de site gekeken van ielm . Hoop pakken afgeprijsd van 81 naar 28 euro heb gelijk besteld , misschien een tip voor wie ook nog een pak wilt

2 jaar geleden

Is een wolfleece overall in jullie ogen geschikt ipv een jas in de winter? Ik zou hem dan gebruiken in de kinderwagen, evt met een winddichte voetenzak erbij….

2 jaar geleden

Wij gaan hier als het straks echt koud is voor een wolfleece pak plus Ielm pak. Wolfleece is heerlijk warm, maar laat inderdaad wel wind door. Een ielm softshell pak is als een soort regenjas. In de wandelwagen met voetenzak draagt ons kindje van 1,5 nu een wolfleece pak of jas, dat is voldoende voor nu omdat hij uit de wind en in de voetenzak zit. Voor nu heeft hij op de fiets een Helly Hansen winterjas, net als ik haha. Het is een Noors outdoor merk, heel licht materiaal maar volledig wind en waterdicht.

2 jaar geleden

Reactie op Sxv

Zonet op de site gekeken van ielm . Hoop pakken afgeprijsd van 81 naar 28 e ...
Haha ze zijn altijd dik in de aanbieding! Je hoeft nooit 80 euro neer te tellen.

2 jaar geleden

Wij hebben zo'n regenpak van de lidl die bevalt ons wel. Nu nog ff de winteroverall scoren, want voor nu wordt ie wat te koud. Geloof iets van 15 euro?

2 jaar geleden

Ik heb voor mn dochter een gewatteerde winterjas, redelijk dik. Kan daar zo'n ielm pak overheen of heb ik dan wat anders nodig?

2 jaar geleden

Ik heb vorig jaar een skipak van Name It voor mijn dochter gehaald. Ze droeg toen maat 74 en heb een maat 80 gekocht. Ze heeft nu maat 92 en kan hem eigenlijk ook nog wel een aantal weken aan voordat de mouwtjes te kort worden. De pak kost zo'n €85,- en is van binnen gevoerd met fleece dus heerlijk warm. Best duur maar zo waard + ik bewaar hem voor ons volgende kind 😉 Ik zag trouwens dat ze op dit moment korting hebben op diverse pakken.

2 jaar geleden

Reactie op Sassiefras

Ik heb voor mn dochter een gewatteerde winterjas, redelijk dik. Kan daar zo ...
Als je een grote maat neemt kan dat wel. Ze vallen sowieso vrij ruim.