5 Reacties

9 maanden geleden

Hier heb ik vorige week mijn neefje een horloge van one2track cadeau gegeven. De gps werkt in heel europa en is accuraat, hij kan ermee bellen en videobellen, je kan er bijvoorbeeld een wekker op zetten (dan weet hij dat hij naar huis moet komen) of hem dus bellen en zeggen dat hij naar huis moet komen haha. Wat ik een raar nadeel vind is dat er beltegoed op moet staan, anders wordt ie afgesloten en werkt de gps functie niet. Maar het schijnt dat dit wel bij alle/de meeste horloges/trackers zo is. (Dit laatste heb ik alleen gehoord, dus kan ook niet helemaal kloppen natuurlijk)

9 maanden geleden

Hoezo is een air tag niet handig volgens jou? Ik dacht daar juist aan dus hoor graag waarom niet!

9 maanden geleden

Reactie op SMONN

Hoezo is een air tag niet handig volgens jou? Ik dacht daar juist aan dus h ...
Ja die werkt alleen met andere apple apparaten in de buurt ofzo? Dus dan is het niet altijd 💯 nauwkeurig

9 maanden geleden

Reactie op Anoniem19862018

Hier heb ik vorige week mijn neefje een horloge van one2track cadeau gegeve ...
Niks raars aan dat je beltegoed (of een abonnement) nodig hebt. De gps zelf kost weliswaar niks, maar het idee van zo’n tracker is dat je de data onderweg steeds verzonden wil hebben en daar is een netwerk voor nodig. De apple air tag gebruikt dus andere Apple producten in de buurt voor verbindingen, maar anders heb je dus een eigen verbinding tot een datanetwerk nodig.

9 maanden geleden

Reactie op Preitaart

Niks raars aan dat je beltegoed (of een abonnement) nodig hebt. De gps zelf ...
Haha nee je hebt gelijk. Het beltegoed of abonnement is ook niet zo raar. Ik vind het persoonlijk vreemd dat je dan direct wordt afgesloten. (En tegelijkertijd is dat ook gewoon hoe het werkt natuurlijk 🤷🏻‍♀️😂)