8 Reacties

4 jaar geleden

Bij ons schrijft de huisarts/gynaecoloog vaak als eerste voor Emesafene, daarna Primperan. Eventueel een combinatie van die twee. Bij mij hielp het allebei geen fluit en toen heb ik Zofran gekregen. Daar zijn ze wel voorzichtig mee, want het was nog niet helemaal duidelijk of dit medicijn wel 100% veilig was tijdens de zwangerschap.

4 jaar geleden

Suprimal, gewoon verkrijgbaar bij drogist. Ook te gebruiken bij reisziekten.. Was na 2 dagen gebruiken echt een wereld van verschil. Bijsluiter voor zwangere staat op internet.

4 jaar geleden

VSM Okugest zuigtabletjes van de drogist, werken voor mij prima als ik het voel opkomen. En gembercapsules, afgelopen week mee begonnen en mag je preventief standaard bij je vitamines nemen. Ook goed voor je spijsvertering. Bijvoorbeeld potje van de Kruidvat. Anders Emesafene via de huisarts idd.

4 jaar geleden

Gembercapsules hielp mij erg goed en dat ben ik nu ook blijven slikken elk ochtend. Waarschijnlijk heb ik niet meer nodig maar voor mn gemak gevoel slik ik ze nu nog

4 jaar geleden

Navalit is speciaal voor zwangerschapsmisselijkheid. Heb zelf elke dag 2 geslikt van week 8 tot week 17.

4 jaar geleden

Ik heb een combi van primparan en emesafene gekregen van de gynacoloog. Daarmee was na 31 weken misselijk zijn en elke dag meerde malen spugen het probleem verholpen!

4 jaar geleden

Ik heb emesafene gekrege van de huisarts en dit werkte voor mij perfect ! Zou het zonder niet gered hebben haha

4 jaar geleden

Ik heb gister ook de dokter gebeld voor misselijkheidspilletjes maar ze raadde me toch aan het eerst met gember capsules te proberen dus die heb ik gelijk gehaald en drink door de dag heen water of thee met gember! Merk nu al verschil en is een natuurlijk product! Succes 😉