21 Reacties

2 jaar geleden

Mijn dochter heeft veel plezier van die rechtsonder gehad, nu 2,5 jaar en zwemt met alleen de zwemvleugels (dus de buikband eraf)

2 jaar geleden

Reactie op -Nikki-

Mijn dochter heeft veel plezier van die rechtsonder gehad, nu 2,5 jaar en z ...
Vanaf welke leeftijd kon je deze gebruiken?

2 jaar geleden

Puddle jumper! Ideaal

2 jaar geleden

Puddle jumper dus die 2 onderste is voor >15kg of je kindje moet een lekkere taille hebben zeg maar. Mijn zoontje is een jaar ouder, 12kg, slanke taille en zelfs op zijn straktse stand is het nog veel te groot

2 jaar geleden

Ik volg graag. Mijn zoontje is 15 maanden loopt nog niet los maar te zwaar voor de gele band. We gaan elke week babyzwemmen en hij wil dus graag zelf kunnen bewegen in het water. Maar wat is nu handig?

2 jaar geleden

Ik heb die rechtsonder van de decathlon en ik vind ze nog veel te groot voor mijn dreumes van 16 maanden..

2 jaar geleden

Ik zweer bij de Flipper SwimSafe. Mijn dochter gebruikt ze vanaf 14 maanden. Ben nu pas over gegaan op "normale" Intex bandjes icm zwemles, omdat de Flippers veel te goed blijven drijven. Ze gaan ook lang mee. Ik heb 2 sets verbruikt in 3,5 jaar... (waarvan 1 kapotte set mijn eigen schuld was).

2 jaar geleden

Reactie op Doperwt44

Vanaf welke leeftijd kon je deze gebruiken?
Bij ons pastte de puddle jumper vanaf 13 kg, geen slank postuur.

2 jaar geleden

Bema bandjes raad ik aan, omdat deze afgeronde hoeken hebben. En daarna een puddle jumper, past nu nog niet denk ik, hier vanaf 13 kg.

2 jaar geleden

Ik heb laatst gebeld met meerdere zwembaden in de buurt en die raadden allemaal de bandjes aan (nr. 1). De puddlejumpers zijn allemaal vanaf 15 kilo en passen vaak niet bij smalle kinderen (zoals mij dochter van 2,5 jaar en net 11 kilo). Die bandjes hebben ze in meerdere maten, daardoor in principe altijd passend.

2 jaar geleden

Wij hebben die rechtsonder, van de decathlon, omdat de bandjes ook eraf kunnen. Tot nu toe alleen nog maar de bandjes los gebruikt, dat werd ook door de zwemjuf van het peuterzwemmen aangeraden) Mocht het later passen en goed zitten hebben we de band, mocht het nooit goed zitten dan niet. Deze zijn ook iets zachter omdat er stof omheen zit, dat is misschien ook iets om naar te kijken.

2 jaar geleden

Ik volg ook even want loop hiermee echt tegen een probleem aan. Mijn dochter is zeer beweeglijk en liep met 11 maanden los. Nu, met 19 maanden, is ze regelmatig aan het rennen, klimmen en klauteren, springen en dansen. Na de gele zwemring zijn wij over gegaan op Freds swimtrainer maar lopen tegen twee problemen aan. 1. Ze zakt erin weg (misschien toch wat te groot of wellicht wil ze teveel recht op komen?) 2. Ze heeft heel weinig bewegingsvrijheid want die band zit steeds “in de weg”. Mijn dochter draagt maat 80/86 en weegt een net 10 kg. Ze is dus erg smal en klein waardoor de gewone zwembanden ed eigenlijk nog te groot zijn. Iemand tips/advies?

2 jaar geleden

Bij mijn oudste hadden we type intex-bandjes met 12 maanden gegeven. Hij had het verdomd snel door en ging er meteen vandoor in het water 😆. Mijn jongste ben ik nu nog zoekende. Bij hem is aan zijn zwemstijl te zien misschien nr4 nodig. Maar ik zit ook met probleem van het gewicht van mijn kind. Dus ik moet nog even kijken. Je kan bij het zwembad ook vragen of je daar bandjes kan lenen om het even uit te proberen? Bij het zwembad waar ik kom staat altijd een container beschikbaar.

2 jaar geleden

Reactie op Anna30

Ik volg ook even want loop hiermee echt tegen een probleem aan. Mijn dochte ...
Onze zoon is bijna 18 maanden. Heeft ook die maat kleding en kwa gewicht ook net 10 kg. Wij gebruiken nr 4 op de foto van topic starter haha. Op internet staat dat het kwa gewicht nog niet kan maar hij past hier prima!

2 jaar geleden

Reactie op LenM92

Onze zoon is bijna 18 maanden. Heeft ook die maat kleding en kwa gewicht oo ...
Ik bedoel nr 3 van de foto

2 jaar geleden

Reactie op Anna30

Oké super bedankt! Is dat dan zo’n puddle jumper? https://www.bol.com/nl/ ...
Jaa dit is hem precies! Wij hebben hem met een schildpad erop.

2 jaar geleden

Reactie op LenM92

Onze zoon is bijna 18 maanden. Heeft ook die maat kleding en kwa gewicht oo ...
Onze zoon is ook bijna 18 maanden (maat 86, 11 kg) en naar aanleiding van dit topic hebben wij ook nr3 met schildpad gekocht. Donderdag voor het eerst uitgeprobeerd en het ging heel goed! We hebben de clip op de achterkant zo strak mogelijk gezet en toen paste het prima. Bleef goed zitten. In het diepe vond hij het maar spannend los. In het pierenbad ging hij vol vertrouwen zelf het water in.

2 jaar geleden

Reactie op Stefanie3

Onze zoon is ook bijna 18 maanden (maat 86, 11 kg) en naar aanleiding van d ...
Ah heel fijn! Wij hebben gisteren weer gezwommen en in het peuterbadje ging hij ook helemaal los. 🥰

één jaar geleden

Welke zijn het nog geworden? Wij hebben ze allemaal gehad maar niks past 😅 meeste zakt