8 Reacties

2 jaar geleden

Je bakt het toch en daarmee gaart het? Dus ja!

2 jaar geleden

Reactie op MamaMila88

Je bakt het toch en daarmee gaart het? Dus ja!
Ja klopt maar niet heel lang, niet zo lang dat als ik normaal een ei helemaal laat doorgaren vandaar :)

2 jaar geleden

Reactie op kim1854

Ja klopt maar niet heel lang, niet zo lang dat als ik normaal een ei helema ...
Huh? Maar dan nog bak je het totdat er een korstje ontstaat?

2 jaar geleden

Huh? Maar dan nog bak je het totdat er een korstje ontstaat?
Vind het gewoon eng als ik tegenwoordig een ei bakt is die nog droger dan m鈥檔 schoenzool vandaar馃槀

2 jaar geleden

Ik snap je vraag wel hoor. Ik bakte tijdens mijn zwangerschap mijn eigen wentelteefjes ook 2x zo lang als normaal 馃槀 op lager vuur en dan langer, voor mijn idee kon de warmte dan ook wat meer in de boterham komen zegmaar 馃槀 maar ik at ze dus wel, jummmm!

2 jaar geleden

Je kunt het ei ook prima weglaten, beetje bloem door de melk heen werkt ook prima!

2 jaar geleden

Rauw ei? Je bakt het dus kan prima hoor

2 jaar geleden

Ei gaart heel snel hoor, er zit maar wat ei in het beslag en je dipt het brood er als het goed is maar kort in, dus er zal maar een klein laagje op zitten. Je moet het niet zien als een dikke omelet bakken. Het is vrijwel meteen gaar als de pan goed heet is en je aan beide zijden bakt. Dus je hoeft echt niet zo bang te zijn dat je rauw ei binnen krijgt.