11 Reacties

4 uur geleden

Ik zou de apotheek even bellen, dan kunnen ze aangeven of het ergens door mag en waar dan door. Vaak mag een schepje appelmoes wel. Maar goed om even te checken wat wel en niet mag.

4 uur geleden

Wij hebben het hier ook een tijd geleden moeten geven. Ik deed hen eerst omkopen met een koekje. Toen hjj daar niet meer in trapte door een klein beetje limonade. Dronk hij het zo op. Dacht beter dat er iets aan anti biotica in gaat met een beetje limo dan dat er niks in gaat.

4 uur geleden

Wij maakten er wat ‘leuks’ van. Ons zoontje mocht het drinken uit een espresso kopje. Daarna even naspoelen met water zodat hij alles binnen kreeg. Het is inderdaad echt lastig bij zo’n kleintje.

4 uur geleden

Wij deden antibiotica door fristi. Vraag even advies aan apotheek of HA of je het toch mag mengen omdat het anders niet lukt.

4 uur geleden

Wij hadden dat een poosje terug, zoontje had krentenbaard en moest 3x 6,5ml drinken. Hij wilde het echt niet, heb de apotheek om een andere AB gevraagd en die nam hij wel. Huisarts was niet blij, maar t werkte wel.. 🤷🏼‍♀️ je kunt dat ook nog proberen

3 uur geleden

Die van ons wilde op die leeftijd niks van het spuitje weten. Maar nam het wel zonder problemen van een lepel.

3 uur geleden

Wij deden het door een hapje vla als ze niet wilde. Maar grotendeels was ze zowat verslaafd aan dat spul en trok ze het uit onze handen😂

2 uur geleden

Zelf met het spuitje in de mond laten spuiten? Mijn dochter vond dat helemaal te gek 😅 evt eerst een paar keer laten oefenen met wat lekkers

2 uur geleden

Ik mengde het met aanmaak (super zoet). Meestal pakken we er dan een boekje bij en neemt ze een slokje voor elke persoon die we tegenkomen in het boek.

één uur geleden

Wij moeten dagelijks ijzer geven, dat meet je af via een spuitje en ik geef het op een lepel. Zoontje is ook 2

één uur geleden

Welke heb je?