5 Reacties

10 maanden geleden

Wij hebben een draagzak op de rug gebruikt. Overigens hebben wij in het dal ook geen grote afstanden afgelegd dus wilde onze dochter prima zelf lopen. Voor sommige stukken vonden wij de draagzak wel heel fijn. Wij hebben geen buggy meegenomen en daar waren we heel blij mee.

10 maanden geleden

Wij hebben een wandelrugzak gebruikt, daarmee kun je ook goed zelf door de sneeuw lopen (stokken zijn dan wel echt enorm raadzaam!) Dus als je deze zou kunnen lenen, zou ideaal zijn. Of op marktplaats staan ze ook. En verder t weerbericht goed in de gaten houden. Vaak ligt er in december nog niet heel veel sneeuw in t dal namelijk en dan kun je gewoon de kinderwagen meenemen

10 maanden geleden

Wij hadden afgelopen wintersport voor het het dal onze gewone kinderwagen mee, in buggystand en die namen we mee de lift in. Boven door de sneeuw was het natuurlijk lastig en zagen we veel mensen met opklikbare skies op hun wagen! Wij gaan dit seizoen 2x op wintersport en hebben nu dus een bolderkar gekocht met 2 kindergespjes erin en opklikbare skies voor op de voorwielen. Dus in het dal rijden we gewoon met 4 wielen en mochten we hem mee de lift in nemen naar de berg dan kan kan hij ook gemakkelijk door de sneeuw.

10 maanden geleden

Bij sommige hotels hebben ze een paar buggy’s staan die je kan gebruiken. Misschien even checken? Als je in een hotel slaapt tenminste..

10 maanden geleden

Vorig jaar met ruim 1 jaar gegaan en nu met 2 jaar. Nemen de slee+draagzak mee. Kleine stukjes liep hij toen al zelf, langere stukken in draagzak.