10 Reacties

9 maanden geleden

En deze…

9 maanden geleden

Ach joh kan gebeuren, het zal niet de laatste keer zijn. Ik zou het zo laten, niks meer aan doen. Het geneest vanzelf. Je kunt het in de gaten houden op ontstekingsverschijnselen zoals roodheid, warmte, zwelling en geel pus. Maar het ziet er nu prima uit.

9 maanden geleden

Trouwens mijn zoontje stond laatst in glas. Hij had een schaaltje laten vallen en ik dacht dat ik alles goed had opgeruimd inclusief stofzuigen. Je doet het niet met opzet!

9 maanden geleden

Reactie op Janine93

Trouwens mijn zoontje stond laatst in glas. Hij had een schaaltje laten val ...
dank voor je geruststellende antwoord 😊! We doen het inderdaad niet met opzet. We doen het inderdaad niet met opzet. Ik schaam me echt…Sta ik daar in de badkamer te janken als een kind🙈voelde me zo schuldig! Hopelijk heeft je zoontje er niet veel last van gehad🙏🏻?

9 maanden geleden

Kan gebeuren, over een paar daagjes zie je er niets meer van

9 maanden geleden

dank voor je geruststellende antwoord 😊! We doen het inderdaad niet met op ...
Ik moest het stukje glas verwijderen, dat vond hij niet leuk. Maar daarna liep hij als snel waar als vanouds, geen last meer van gehad 😄

9 maanden geleden

Voor de snede hoef je niet naar de huisarts, tenzij het gaat ontsteken (rood, warm, dik, pus). Echter, is de jampot niet stuk gegaan? Want door het stomptrauma zou er mogelijk nog een breukje kunnen zitten. Loopt hij verder wel goed en mag je wel aan zijn teen zitten?

9 maanden geleden

Reactie op ×Jon

Voor de snede hoef je niet naar de huisarts, tenzij het gaat ontsteken (roo ...
De jampot is niet stuk gegaan. Hij loopt verder wel goed maar kijkt af en toe naar zijn voetje en is iets voorzichtiger als normaal tijdens het lopen. Hij loopt, speelt, eet en is verder gelukkig wel vrolijk aanwezig. We mogen aan zijn teentje zitten. Het meest gênante is dat ik een ehbo diploma heb en waarschijnlijk meteen goed gehandeld heb (voetje onder de kraan gehouden en gecheckt of hij zijn teen kan bewegen en daarna pleister op geplakt) maar omdat het om mijn eigen kind gaat ben ik onzeker of ik alles gedaan heb wat gedaan moest worden.

9 maanden geleden

De jampot is niet stuk gegaan. Hij loopt verder wel goed maar kijkt af en t ...
Wat goed dat je een ehbo diploma hebt, die komt bij zoiets goed van pas! Dat onzekere is heel normaal en herken ik zelf ook zowel bij mn eigen zoontje als zelfs bij mn katten (ben paraveterinair). Je hebt goed gehandeld!

9 maanden geleden

Reactie op ×Jon

Wat goed dat je een ehbo diploma hebt, die komt bij zoiets goed van pas! Da ...
Dank je! 🤗