9 Reacties

5 jaar geleden

Kan voor 'n keer niet zoveel kwaad als je er voortaan goed op let, kan alleen kwaad als het echt vaak gebeurd. Niet teveel zorgen maken!馃槝

5 jaar geleden

Geen stress. Als je er niet ziek van wordt, zal je kindje er ook niet ziek van worden. Nog niet zo lang geleden mocht het ook nog gewoon. Voortaan ff checken 馃槈

5 jaar geleden

Reactie op Maeve266

Geen stress. Als je er niet ziek van wordt, zal je kindje er ook niet ziek ...
Je mag sowieso gebakken zalm eten, alleen ging het mij er meer om hoe lang anderen de zalm bakken en als ie niet helemaal lichtroze is gekleurd na het bakken, hoeveel kwaad dat kan 馃榿

5 jaar geleden

10/15 min zalm in een pan bakken moet normaal echt wel genoeg zijn hoor.. (ligt er natuurlijk wel ook aan hoe hard het vuur stond etc.) dus ik denk niet dat je je direct zorgen hoeft te maken. Buiten dat is de kans zo klein dat er daadwerkelijk wat aan de hand is als je wel eens wat rauws eet. Je kan er nu niks meer aan veranderen dus gewoon volgende keer beter 馃槝馃憤馃徎

5 jaar geleden

Reactie op margarethd

10/15 min zalm in een pan bakken moet normaal echt wel genoeg zijn hoor.. ( ...
Middelhoog vuur ongeveer.. bedankt voor je reactie. Precies, het is gebeurd en kan er niks meer aan veranderen. Maar vind het toch fijn om hier even te delen..hihi 馃檲

5 jaar geleden

Reactie op Michelle221

Kan voor 'n keer niet zoveel kwaad als je er voortaan goed op let, kan alle ...
馃槝馃グ

5 jaar geleden

Reactie op Act21

Je mag sowieso gebakken zalm eten, alleen ging het mij er meer om hoe lang ...
Dat weet ik, bedoel dat roze zalm en vlees een paar jaar geleden nog geen probleem was. Ik eet zelfs gerookte zalm, vers van een rokerij en niet gesealed.

5 jaar geleden

Zalm blijf altijd roze.. ik eet het altijd goed gebakken en dan is de kleur roze overal hetzelfde.

5 jaar geleden

Bovenop of het wel echt door en door gaar was; mogelijk schadelijke bacteri毛n zitten aan de buitenkant van de vis. 15 min bakken maakt dat zeker allemaal dood. Geen paniek