9 Reacties
5 jaar geleden
Kan voor 'n keer niet zoveel kwaad als je er voortaan goed op let, kan alleen kwaad als het echt vaak gebeurd. Niet teveel zorgen maken!馃槝
5 jaar geleden
Reactie op Maeve266
Geen stress. Als je er niet ziek van wordt, zal je kindje er ook niet ziek ...
Je mag sowieso gebakken zalm eten, alleen ging het mij er meer om hoe lang anderen de zalm bakken en als ie niet helemaal lichtroze is gekleurd na het bakken, hoeveel kwaad dat kan 馃榿
5 jaar geleden
10/15 min zalm in een pan bakken moet normaal echt wel genoeg zijn hoor.. (ligt er natuurlijk wel ook aan hoe hard het vuur stond etc.) dus ik denk niet dat je je direct zorgen hoeft te maken. Buiten dat is de kans zo klein dat er daadwerkelijk wat aan de hand is als je wel eens wat rauws eet. Je kan er nu niks meer aan veranderen dus gewoon volgende keer beter 馃槝馃憤馃徎
5 jaar geleden
Bovenop of het wel echt door en door gaar was; mogelijk schadelijke bacteri毛n zitten aan de buitenkant van de vis. 15 min bakken maakt dat zeker allemaal dood. Geen paniek














