22 Reacties

één jaar geleden

o zie dat er met typen iets fout is gegaan hoop dat jullie het snappen

één jaar geleden

Wij hebben deze gebruikt bij onze dochter van 2 jaar en 5 maanden. Zij was binnen 4 dagen overdag volledig zindelijk.

één jaar geleden

Zonde van je geld, zon box. Ik zou zeggen ga naar de action, laat hem zijn lievelingsstickers uitzoeken. En doe zelf alleen maar positief en mega enthousiast. Bij ons werkten de oefenbroekjes niet, omdat die de plas té goed opvingen. Had ik het niet door, zij zei niks, maar wel rode billen. Met een onderbroek was t meteen duidelijk en onprettig als het mis ging. Het is wel handig om er een week vrij voor te zijn. Luiers echt aan de kant te doen, ook onderweg. Zodra ie het bed uit is, meteen luier uit. Succes!

één jaar geleden

Hier gebruikt bij onze oudste dochter van toen 2 jaar en 6 maanden en was inderdaad binnen een week zindelijk!! Bij de jongste gaat de box zeker weer gebruikt worden. Ja je kan naar de action gaan en stickers etc. kopen, maar je krijgt ook veel uitleg bij de box. Maar al met al zijn wij heel tevreden!

één jaar geleden

Reactie op MK-89

Hier gebruikt bij onze oudste dochter van toen 2 jaar en 6 maanden en was i ...
Zal em als ik jou was wel bij de eigen webshop kopen (geloof ik goedkoper) ook incl. Verzendkosten (als je de box wil aanschaffen natuurlijk)

één jaar geleden

Reactie op Knorretje1989

Wij hebben deze gebruikt bij onze dochter van 2 jaar en 5 maanden. Zij was ...
o dat is positief

één jaar geleden

Ja wij hebben deze gebruikt bij onze zoon! Zeker een aanrader

één jaar geleden

Reactie op Amber_87

Ja wij hebben deze gebruikt bij onze zoon! Zeker een aanrader
hoeveel belonings cadeautjes moet je kopen

één jaar geleden

kreeg ooit de tip, onderbroek onder de luier. zo worden ze wel nat maar heb je de meeste urine toch opgevangen ipv door je hele huis. verwarming hoger en zonder luier/broek laten lopen, werkte hier ook goed. stukje plastic met een handdoek erover voor op de bank. met die tips konden we het met een gerust hart ook 'mis' laten gaan. Zorgde ervoor dat t heel ongedwongen ging. sucess!

één jaar geleden

Reactie op MK-89

Hier gebruikt bij onze oudste dochter van toen 2 jaar en 6 maanden en was i ...
moet je er nog cadeautjes bij kope

één jaar geleden

Ik heb twee weekends geleden de gids van snuggles and dreams - zindelijkheid, gevolgd voor mijn dochter. Op 3 dagen was ze zindelijk voor zowel pipi als stoelgang. De bedoeling was om haar enkel overdag zindelijk te maken, de nachten hoefden niet. Maar sinds eind vorige week wordt ze nu elke nacht wel een keertje wakker om te plassen. Ze is 26 maand. Persoonlijk een aanrader ☺️

één jaar geleden

Reactie op CK-

hoeveel belonings cadeautjes moet je kopen
Ligt eraan welke kaarten je gebruikt. Denk dat wij een stuk of 8 á 10 hadden. Bellenblaas, stuiterbal, klei, nieuwe boxershort etc etc hoeft zeker niet duur te zijn

één jaar geleden

Reactie op CK-

moet je er nog cadeautjes bij kope
Ja kan maar hoeft mijn inziens niet perse. Wij hebben het wel toen gedaan maar zal dat de volgende keer misschien laten en 1 groter cadeau doen. Wij hadden wat dingen zoals bellenblaas, stickervel, kleur boek (action geweest).

één jaar geleden

Plassen jullie kindjes al op de wc/potje? Wij hebben vorige week geoefend met plassen op de wc maar het lukt het dus gewoon echt niet, er komt niks! Paar minuten laten zitten, boekje lezen, liedje zingen, weglopen of juist erbij blijven... Is dat normaal?

één jaar geleden

Wij hadden die box ook maar vond het geldverspilling. Mijn zoontje kreeg er alleen maar stress van en het zijn wat kaarten en stickers die je inderdaad ook zelf kan kopen. Heeft niet gewerkt bij ons , te veel druk om zo snel zindelijk te worden. Je kind moet er aan toe zijn en de een is dat sneller dan de ander. Sowieso zijn meisjes over het algemeen sneller zindelijk dan jongens.

één jaar geleden

Wij hadden deze box ook, maar uiteindelijk op onze manier gedaan. Zou de box niet een 2e keer kopen

één jaar geleden

Afgelopen woensdag gaf mijn dochter (2,5) zelf aan dat ze eens zonder luier wilde proberen. Helemaal goed meisje! Het potje stond al een tijdje in de badkamer klaar, maar dat was vooral leuk speelgoed voor onder de douche. We kennen haar langer dan vandaag en weten dat ze gek is op afstrepen van zaken/stickers plakken. Dus hebben een aftelkalender van Minnie Mouse gedownload (kun je zelf aanpassen) en die op de deur naar het toilet beneden gehangen (gaat van 50 naar 1, beetje overdreven, maar minder was niet mogelijk). We hebben geen onderscheid gemaakt tussen plassen en poepen en de stickers die we hebben komt uit een boek van Pasen dat ik compleet vergeten was 😂. Resultaat: twee nachten al droog en overdag gisteren één ongelukje/net te laat bij het potje, maar wel afgemaakt daar. Vandaag naar meerdere winkels geweest met een luier om, komen we thuis na bijna 2,5 uur en wil ze meteen naar het potje. Bingo, luier droog! We hebben het onderweg wel gevraagd, maar ze wilde niet. Ik bedoel hiervooral mee, kijk vooral naar je kind of zo'n systeem zou werken! Hier doen we het dus zonder cadeautjes en vooral met een berg complimenten en dat werkt goed. Cadeautjes vindt ze zeker wel leuk hoor, maar associeert ze nog niet met plassen. Haar luier was steeds vaker bijna droog in de morgen (nooit helemaal), dus dat was voor ons ook al een teken. Hopelijk blijft ze het zo goed doen, scheelt een berg in luiers 🤭

één jaar geleden

Reactie op Meme2021

Wij hadden die box ook maar vond het geldverspilling. Mijn zoontje kreeg e ...
Nuttige reactie. Ik had er 1 willen kopen maar ga dat nu dus niet doen. Thanks!

één jaar geleden

Reactie op Lovebaby2019

Plassen jullie kindjes al op de wc/potje? Wij hebben vorige week geoefend m ...
Kraan aan kan ook werken;)

één jaar geleden

hier zijn we egt herl lang bezig geweest maar gaat nu de goede kant op alleen poepen gaat nog niet goed