8 Reacties

één maand geleden

Heeft ze al interesse om op een potje of wc te zitten? Je kan beginnen om met vaste momenten haar op het toilet te zetten. Wij hebben een zindelijkheidsbox besteld, dat is ook een aanrader!

één maand geleden

Reactie op HLN92

Heeft ze al interesse om op een potje of wc te zitten? Je kan beginnen om m ...
Hoe helpt dit staan er goede tips in. Is het een meerwaarde?

één maand geleden

Nee joh, zeker niet te vroeg. Lekker luier uit, potje in de tuin zetten, en bij (onvermijdelijke) ongelukjes meteen even bijsturen. Gewoon heel feitelijk: “hee, je plast. Plas moet in het potje. Als je zomaar plast, wordt je nat en vies. Dat maken we even schoon.” En weer dooorrr met de dag.

één maand geleden

Zeker niet te vroeg! Onze dochter van 19 maanden gaat ook al naar de wc en potje. Luier helemaal uit durf ik nog niet, want poepen doet ze nog wel vaker in de luier dan op het potje. Wel doet ze bijna al haar plasjes op het potje

één maand geleden

Dank voor de reacties. Nee ze plast al denk ik een jaar op de wc (als ze erop wordt gezet) en geeft 8 maanden aan als ze moet poepen. Dat gaat 8/10x goed en soms zit ie gewoon in de luier.

één maand geleden

Hier vandaag begonnen. Vind het zelf allemaal heel spannend op 1 of andre manier. Net 2 jaar, maar plast en poept met grote regelmaat al heel lang op de wc/pot.

één maand geleden

Reactie op koi17

Dank voor de reacties. Nee ze plast al denk ik een jaar op de wc (als ze er ...
Dan heb je al een goed begin gemaakt en zou ik het warme weer goed benutten.

één maand geleden

Dankje gaan het proberen Vind het wel lastig om soms onderbroekje te doen en soms (als we weggaan) toch te kiezen voor een luier