Zwemvest/vleugels

CLPT
één maand geleden
Volgen
Hoi hoi, Onze dochter wordt in januari 2 jaar. Het is een klein meisje, met een daarbij passend gewicht (8 kilo). We hebben na lang zoeken zwemvleugels gevonden passend bij haar gewicht. Alleen zitten deze toch te los en trekt ze ze af. Nu zit ik te kijken voor een zwemvest waarbij de vleugels aan de romp vast zitten. Echter zie ik alleen zwemvesten vanaf 15 kilo. Dat scheelt de helft met haar gewicht. Wie o wie heeft de tip waarmee ze veilig kan zwemmen?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
5 reacties
MamavanKS
één maand geleden
Freds zwemtrainer in het rood, is van 6 tot 18kg Echt een aanrader
  • Rapporteren
Rosita-24
één maand geleden
Ik was ook al een tijdje opzoek naar bandjes of vest en kon telkens niks vinden voor zijn gewicht. ik heb deze laatst op de gok gekocht. Deze is van puddle jumper. Dit zwemvest is echt super, ons zoontje is 1,5 jaar oud en is ook echt een licht gewicht en smal mannetje. Maar deze kan je zo klein in stellen om zijn middel dat deze super pastte.
  • Rapporteren
Sara7715
één maand geleden
Ik had voor mijn zoontje toen een puddle jumper van de decathlon! Echt ideaal! Het midden stuk is evt. Ook nog wat op te blazen en evt. Strakker te maken.
  • Rapporteren
CLPT
één maand geleden
Super fijn om terug te horen. Ik zat ook naar een puddle jumper te kijken. Jullie hebben mij overtuigd! Bedankt allemaal.
  • Rapporteren