4 Reacties

4 jaar geleden

Ik lees even mee in je topic, ik ben vandaag 10 dagen over tijd, gistermiddag negatief getest en ook geen symptomen die duiden op een zwangerschap of menstruatie. Wordt er een beetje radeloos van :-(

4 jaar geleden

Ik was altijd regelmatig, en ineens 18 dagen overtijd! Negatieve testen en uiteindelijk een echo bij de gynaecoloog. Die gaf aan dat er een grote cyste zat op mijn eierstok en gaf aan dat ik op dat moment niet vruchtbaar was. Stress schijnt ook een grote factor te zijn. Wij waren toen al enorm aan het twijfelen qua timing of we wel of niet nog voor een kindje zouden gaan. Na die afspraak dachten we ok dit kan een tijdje duren dus we gaan ervoor. Maand later was ik zwanger Misschien helpt het om een afspraak bij de gynaecoloog te maken?

4 jaar geleden

Sorry😂 las net over het zinnetje volgende week afspraak heen. Heel veel sterkte in elk geval.

4 jaar geleden

ik heb dit zelf ook gehad, volgens mijn huisarts kan het heel normaal zijn om een keer een menstruatie te skippen, had dat zelf ook nog nooit meegemaakt en was altijd netjes met regelmaat ongesteld. De huisarts wilde hierdoor ook niets voor me doen en vertelde me geduld te hebben en te wachten. Heb de maand netjes uitgezeten en gewacht. Toen me menstruatie toen uitbleef pas weer een test gedaan en deze mocht bij mij positief zijn. Waarschijnlijk heb ik een hele late ovulatie gehad en ben ik toch zwanger geworden.