16 Reacties

2 jaar geleden

Ik deed 5 dagen voor een test omdat ik me gewoon niet meer kon inhouden 😅 die zag er zo uit! En een cb test die 1-2 aangaf!

2 jaar geleden

Ik was 1 dag overtijd toen ik getest heb ☺️

2 jaar geleden

Ongeveer na 1,5 week. Weet je zeker dat een een redelijk betrouwbare uitslag hebt 🤣

2 jaar geleden

Ik heb getest een week nadat ik overtijd was. Had echt een knaller van een positieve test, daar was geen enkele twijfel over mogelijk

2 jaar geleden

Ik deed het bij allebeide zwangerschappen toen ik 1 dag overtijd was!

2 jaar geleden

Ik had na 3 dagen een positieve test!

2 jaar geleden

Ik wilde eigenlijk met 1 dag over tijd al testen, maar (oktober 2020 regels) ik was verkouden dus ik kon niet naar de winkel om er een te halen tot ik mn corona test uitslag had 🤷‍♀️ Uiteindelijk met 3 dagen over tijd getest en direct een mega knalstreep. Waarom wil je het nog even aan kijken? De meeste testen zijn direct super betrouwbaar vanaf dat je over tijd bent, en sommige kunnen zelfs al eerder

2 jaar geleden

Hier na 5 dagen ongeveer overtijd. 😊 Kreeg gelijk een knalstreep en 3+ weken op de cb test.

2 jaar geleden

Na 1 week

2 jaar geleden

Ik heb altijd zo een regelmatige cyclus gehad en altijd exact dezelfde symptomen dat ik op de dag dat ik ongesteld zou moeten worden en me duidelijk anders voelde mn testen gedaan en alle drie de keren direct een knaltest!

2 jaar geleden

Reactie op Elea

Ik wilde eigenlijk met 1 dag over tijd al testen, maar (oktober 2020 regels ...
Omdat ik soms ook wel eens een dag later ongesteld ben geworden . Dus ik wil het denk nog effies 2 dagen aankijken 😊. Als het mij lukt haha want dwang is groot om er al 1 te halen . Maar dit dan eigenlijk om teleurstelling te voorkomen.

2 jaar geleden

Bij ons oudste dochter was ik ruim 1 week overtijd voor ik testen en dan was het 3+ Bij ons jongste dochter heb ik 5 dagen voor een test gedaan en da was 1-2

2 jaar geleden

Bij onze oudste was ik gelijk na stoppen met de pil zwanger geraakt. Ik deed een test toen ik al 7-8 weken zwanger was omdat ik zere borsten had en nog niet ongesteld was, bij onze middelste was ik 6 dagen overtijd en deze zwangerschap testte ik 3 dagen voor NOD positief.

2 jaar geleden

Ik was 4 dagen over tijd, wilde zaterdag pas testen maar dwang was zo groot dat ik dit donderdag had gedaan.. inmiddels 35 weken zwanger ❤️. Koop die van de kruidvat 2v5, heb je nu wel goed resultaat mee.

2 jaar geleden

Reactie op sdv02

Omdat ik soms ook wel eens een dag later ongesteld ben geworden . Dus ik wi ...
Ah dat snap ik, blijft spannend hè. Laat je t nog even weten als je het aangedurfd hebt? Ik zal voor je duimen.

2 jaar geleden

Hi! Ik kon mij nooit inhouden om te wachten tot ik meerdere dagen overtijd was. Iets met: te nieuwsgierig denk ik haha! Vriendinnen van mij doen het vaak 1 dag na NOD, sommige een week na NOD. Ben benieuwd of je inmiddels al een test hebt gedaan. Ik duim voor je! :)