9 Reacties

3 jaar geleden

Geen ervaring maar mag je wel weer zo snel zwanger raken na een keizersnede? Ivm met de wond? Voor de rest als het je gevoel is gewoon doen;)

3 jaar geleden

Volgens mij moet je minimaal 9maanden wachten ivm de wond?

3 jaar geleden

Ik dacht altijd dat je na een keizersnede een jaar moest wachten? Zou dat eerst ergens checken

3 jaar geleden

2 jaar wachten raadde mijn gynaecoloog me aan, er komt anders te snel teveel spanning op de wond in je baarmoeder en buikvlies te staan. Wil je een advies op maat: ga naar de huisarts, bespreek je kinderwens en vraag om een doorverwijzing naar een gynaecoloog om een echo te laten maken, dan kunnen ze al veel zien hoe het ermee staat. Liever safe dan sorry 💁🏻‍♀️

3 jaar geleden

Een jaar wordt aangeraden. Het zou eerder kunnen maar dan heb je een veel groter risico dat de oude wond openscheurt. Je hebt een zware buikoperatie gehad. Onderschat dat niet

3 jaar geleden

Mijn dochtertje word maandag 1 jaar en ik ben 1 december uitgerekend. Dus 5 maanden na de bevalling ben ik weer zwanger geworden. Het is super leuk dat ze met elkaar gaan opgroeien etc, maar het valt me wel lichamelijk erg zwaar. Zeker het tillen etc. Ik wil het niet afwijzen, maar ik zou liever inderdaad een jaar wachten want je lichaam is zeker niet zoals die was!

3 jaar geleden

Zoals andere ook al zeggen, vooral na een keizersnede is het belangrijk dat je lichaam een jaar herstelt. Als je er eerder weer aan begint, zal het lichamelijk zwaar worden denk ik.

3 jaar geleden

Na mijn keizersnee gaf de gynaecoloog ook aan minimaal 1 jaar te wachten.

3 jaar geleden

Hier zei mijn gynacoloog dat je na 6 maanden weer zwanger mag worden. Zelf Zit ik er nog niet op te wachten