23 Reacties

VRIEND

4 jaar geleden

We wachten nog op de eerste echo. Dus geen ervaring mee maar ik wil je vooral heel veel succes wensen met het lange wachten.

4 jaar geleden

Hier helaas, al was het vruchtzakje niet leeg, maar vruchtje te klein voor termijn en geen hartactie. Van gyn moest ik ook nog 1 wk wachten omdat ze zei dat er 5% kans was dat de termijn niet goed was. Wat mij betreft kon dat niet in combi met datum van mijn positieve test en ik had ook gelijk. Ik heb medicatie uitgesteld ivm vakantie, maar er is niets spontaan gekomen en voel me nog steeds zwanger.... vanmiddag weer naar de gyn en dan krijg ik de medicatie mee. Inmiddels wel toe om het af te kunnen sluiten, al vind ik het wel erg spannend wat er gaat gebeuren met die medicatie. Heel veel sterkte en ik hoop dat je bij die 5% hoort.

4 jaar geleden

Hier net hetzelfde verhaal. Nu 9 weken ver en vruchtje maar 6+3 groot en geen hart te zien. Na een week afwachten, vandaag medicatie meegekregen.. wus nu afwachten... hopelijk heb je beter nieuws!

4 jaar geleden

Reactie op Nathalie123

Hier net hetzelfde verhaal. Nu 9 weken ver en vruchtje maar 6+3 groot en ge ...
Heel veel sterkte!

4 jaar geleden

Reactie op Didado

Hier helaas, al was het vruchtzakje niet leeg, maar vruchtje te klein voor ...
dankjewel. Veel sterkte en succes vandaag met de med. X

4 jaar geleden

Reactie op Nathalie123

Hier net hetzelfde verhaal. Nu 9 weken ver en vruchtje maar 6+3 groot en ge ...
Dankjewel, veel sterkte x

4 jaar geleden

Ik vraag me af of je je anders begint te voelen voordat je een echo krijgt om er vervolgens achter te komen dat je een leeg vruchtzakje hebt (of embryo gestopt is met groeien/geen hartactiviteit). Maw zijn er symptomen of klachten die er op kunnen duiden dat dat er aan zit te komen?

4 jaar geleden

Ik vraag me af of je je anders begint te voelen voordat je een echo krijgt ...
Nee, voelde me voor de echo top en blij, ik was er zo zeker van dat alles goed was. Dus erg teleurgesteld, maar nog steeds voel ik me super zwanger etc. Mijn zus had tzelfde en uiteindelijk wel een vruchtje erin en alles goed! Maar dit nu kan alle kanten op..

4 jaar geleden

Ik vraag me af of je je anders begint te voelen voordat je een echo krijgt ...
Ik had zelf volop zwangerschap symptomen dus kwam voor mij compleet als een schok. Nu na 4 weken dat vruchtje gestopt is zijn de symptomen minder geworden, maar symptomen en vruchtje zijn nog niet weg. Maak je je zorgen?

4 jaar geleden

Reactie op Mar Van

Nee, voelde me voor de echo top en blij, ik was er zo zeker van dat alles g ...
Ahhh wat teleurstellend 😔

4 jaar geleden

Reactie op Didado

Ik had zelf volop zwangerschap symptomen dus kwam voor mij compleet als een ...
Het is mijn eerste zwangerschap dus ik maak mij wel zorgen natuurlijk. We gaan van het positieve uit, maar ja je weet natuurlijk nooit wat er kan gebeuren.

4 jaar geleden

Het is mijn eerste zwangerschap dus ik maak mij wel zorgen natuurlijk. We g ...
Nee klopt daarom was ik ook zo verrast. Ik hoop voor je dat alles goed gaat en blijft gaan met je zwangerschap. Hoe ver ben je nu?

4 jaar geleden

Reactie op Didado

Nee klopt daarom was ik ook zo verrast. Ik hoop voor je dat alles goed gaat ...
I hope so too! Voor jou hetzelfde. Misschien zie je volgende week toch iets waar je heel blij van wordt🥰 Ik ben nu 6 weken zwanger.

4 jaar geleden

I hope so too! Voor jou hetzelfde. Misschien zie je volgende week toch iets ...
Lief van je, maar voor mij zit er geen positieve wending meer aan dit verhaal helaas. Loop nu ruim 4 wk rond met miskraam (2wk bewust en ong. 2wk onbewust) die niet op gang komt. Gister medicatie gehad van de gyn en nu aan het wachten tot het komt....

4 jaar geleden

Wij kregen vorige week dinsdag bij de 7/8 weken echo ook een leeg vruchtzakje te zien. Geen kindje, geen hartje... niets.. 3 vk’s naar gekeken en naar huis gestuurd met 99% een miskraam. Echt een rotweek gehad met veel verdriet en onzekerheid. Ieder moment zat ik te wachten tot het natuurlijk af ging komen. Ieder krampje hoopte ik dat het zou gebeuren. Afgelopen woensdag terug naar de vk, met de verwachting dat we zouden worden doorgestuurd naar het ziekenhuis. Miraculeus zagen we daar op de echo ineens een kindje van 9 weken met een hartje kloppen. Ongelofelijk echt. Waren echt in shock! Ook de vk. Een bizarre wending en emotioneel bijna niet te bevatten. Ook nog veel vragen over hoe het dan kan dat we een week eerder niets zagen.. 🙈 maar ook opluchting en blijdschap. Vandaag een extra echo gehad om het nog even bevestigd te krijgen... 😅

4 jaar geleden

Reactie op MGHB

Wij kregen vorige week dinsdag bij de 7/8 weken echo ook een leeg vruchtzak ...
Dat is echt heel bijzonder! Wow! Wat super fijn voor je. Ik probeer realistisch te blijven, maar dit geeft me toch wel hoop. Ik voel mij nogmaals, nog steeds super zwanger. Had jij dat ook in die ellendige week van onzekerheid?

4 jaar geleden

Reactie op MGHB

Wij kregen vorige week dinsdag bij de 7/8 weken echo ook een leeg vruchtzak ...
Jeetje wat een rollercoaster, en wat een bijzondere wending met alsnog een kloppend hartje. Snap dat het heel onwerkelijk is omdat je je op een ander scenario had voorbereid, maar hoop dat je een heel goed vervolg van je zwangerschap hebt!

4 jaar geleden

Reactie op Mar Van

Dat is echt heel bijzonder! Wow! Wat super fijn voor je. Ik probeer realist ...
Ja, ik bleef misselijk, moe en gevoelige borsten houden. Wel ging het gewoon in mijn hoofd zitten dat ieder (groei) krampje het begin kon zijn van de miskraam. Het gekke was dat we hadden geaccepteerd dat het een miskraam was omdat we er zelf bij waren toen er niets te zien was.. het was zo overduidelijk dat wij geen enkel sprankje hoop hadden op nog een kloppend hartje. Dus het blijkt maar weer dat het nooit helemaal zeker is. Zolang jij je op het ergste voorbereid kan het in ieder geval alleen maar mee vallen. Als het daadwerkelijk een miskraam blijkt te zijn kun je het toch pas gaan verwerken als het weg is.. dus stille hoop is niet zo erg in deze periode ;). In ieder geval heel veel sterkte met wachten want jeetje wat duurde die week lang...

4 jaar geleden

Reactie op MGHB

Ja, ik bleef misselijk, moe en gevoelige borsten houden. Wel ging het gewoo ...
Wow hoe kan het he?! Dankjewel voor je berichtjes. Hoop mag ook zeker, maar het slaat om naar 'ik weet het toch echt zeker dat er wel een babytje in zit' 😅😬 weer een dag voorbij.. het is bijna donderdag!

4 jaar geleden

4 juli had ik ook een positieve test in handen... voelde me op en top zwanger... helaas naar meerdere echo's ook een leeg vruchtzakje... uiteindelijk curretage gehad 😥 Hoop voor je dat het nog goed gaat komen ik herken je onzekerheid! 🤞🍀😘