12 Reacties

vor einem Monat

Wij hebben dit helaas ook meegemaakt. Wij hadden er ‘maar’ 6 en werd gewoon meteen stopgezet. Dus toen moesten we een maand wachten…. Bleek dat de eitjes de maand daarna nog in de eileider zaten. Moesten we weer een maand overslaan. Was echt zo frustrerend, zeker omdat ik nog gevraagd heb of ze dan wel vanzelf zouden afkomen of dat ik tóch de Ovitrelle moest zetten. 🙄 Dat was heel verdrietig en frustrerend. We hebben er veel over gepraat en gewacht op de volgende poging.

vor einem Monat

Reactie op feyre

Wij hebben dit helaas ook meegemaakt. Wij hadden er ‘maar’ 6 en werd gewoon ...
Oh jeetje, ja ik krijg een uitleidingsecho of hoe je het noemt? Om te kijken if ze weg zijn. Maar dan houd ik voor zekerheid rekening met jou ervaring. Kan het alleen meevallen (voor mij dan). Het voelt inderdaad vreselijk en sorry dat je dat moest meemaken. Hoe lang duurde het voor je verder kon?

vor einem Monat

Reactie op Babywish_E

Oh jeetje, ja ik krijg een uitleidingsecho of hoe je het noemt? Om te kijke ...
Ja, die echo maakt al zoveel uit 🙏🏼 kreeg ik helaas pas een maand nadien. En toen zaten ze er nog. Vind het ook heel rot voor jullie, het is altijd al zo’n wachtproces. Wij konden na 2 maanden weer verder gelukkig. Wel met aangepaste dosis spuiten, om herhaling te voorkomen.

vor einem Monat

Reactie op feyre

Ja, die echo maakt al zoveel uit 🙏🏼 kreeg ik helaas pas een maand nadien. ...
Een maand nadien pas, ook als je er om vroeg? Ja wij hadden al rekening gehouden met het feit dat het een soort test is de eerste keer qua dosis van ovaleap. Maar het kwam harder aan als we dachten. Is het jullie ondertussen gelukt? Als ik mag vragen.

vor einem Monat

Reactie op Babywish_E

Een maand nadien pas, ook als je er om vroeg? Ja wij hadden al rekening geh ...
Ja, ik had een sterk voorgevoel dat het fout zou gaan met die 6 eitjes. Ze waren allemaal rond de 30mm en ik dacht: dat komt vast te zitten. Maar echo of toch die Ovitrelle spuiten was volgens hun niet nodig. Voor ons heeft IUI en IVF niet gewerkt. Er was bij ons geen reden bekend waarom het niet lukte (onbegrepen infertiliteit). Uiteindelijk ben ik 2 keer natuurlijk zwanger geworden in ongeveer een half jaar tijd. Vlak nadat de eerste IVF terugplaatsing mislukt was. De eerste zwangerschap is helaas niet goed gegaan. Nu ben ik bijna 32 weken zwanger. Ik hoop dat jullie ook gauw zwanger zijn. 🙏🏼🍀

vor einem Monat

Reactie op feyre

Ja, ik had een sterk voorgevoel dat het fout zou gaan met die 6 eitjes. Ze ...
Oh jeetje, maar je bent wel echt sterk zeg. En wat mooi dat het toch natuurlijk is gelukt.

vor einem Monat

Reactie op feyre

Wij hebben dit helaas ook meegemaakt. Wij hadden er ‘maar’ 6 en werd gewoon ...
Ik heb dus 7/9 eitjes verloren met een week eerder menstruatie. De andere 2 zaten er nog en die waren echt groot

vor einem Monat

Reactie op Babywish_E

Ik heb dus 7/9 eitjes verloren met een week eerder menstruatie. De andere ...
Oh nee, wat naar. En nu moeten deze vanzelf nog afkomen?

vor einem Monat

Reactie op feyre

Oh nee, wat naar. En nu moeten deze vanzelf nog afkomen?
Geen idee, hebben ze niet verder gezegd. Alleen wachten op de volgende bloeding. Ik en mijn vriend hebben geprobeerd die 2 eitjes te bevruchten😅🤣 of dat mocht geen idee maar niet gewchoten is altijd mis

vor einem Monat

Reactie op Babywish_E

Geen idee, hebben ze niet verder gezegd. Alleen wachten op de volgende bloe ...
Oké, dan zullen ze na je volgende menstruatie wel weg zijn. Bevruchten zal niet gebeurd zijn, omdat de eicellen wel gesprongen zijn (waarschijnlijk) tijdens je eisprong en de lege eiblaasjes hetgeen is die zijn achtergebleven.

vor einem Monat

Reactie op feyre

Oké, dan zullen ze na je volgende menstruatie wel weg zijn. Bevruchten zal ...
Ze zeiden met de echo dat er echt nog 2 eitjes zaten, heb nu ongeveer 2 dagen zeurende pijn onderin

vor einem Monat

Het is altijd mega pijnlijk als een IUI niet is gelukt, of het nu een poging is geweest met inseminatie, of een ronde zonder door omstandigheden. Wij hebben één keer een ronde gehad met 3 eitjes, waarop de poging niet doorging. En een ronde met lege follikels, die eitjes op de echo leken maar wat het dus niet waren. Uiteindelijk na 8 rondes, waarvan 6 pogingen, overgegaan op IVF. Eerste IVF is direct gelukt en een 4 maanden oud jongetje ligt nu naast me. 🥰 Mochten we nog eens in de medische molen stappen, neem ik er meer tijd voor, dus eventueel om de 1-2 pogingen een maand rust. Ik ben na 4 rondes mentaal hard onderuit gegaan en we hebben toen alsnog pauze genomen. Het is echt intensiever dan dat je je kunt voorstellen. Mij hielp het om te blijven praten met mijn omgeving, er bleken meer vrouwen te zijn die hier ervaring mee hebben dan ik dacht. Ook ben ik lid geworden van Freya, en volg ik ze op Instagram. Het is toch fijn om ervarings verhalen te lezen. Heel veel sterkte en succes 🍀✨