47 Reacties

3 jaar geleden

Zou best kunnen zijn dat je zwanger bent. Ik had ook op de dag van mijn ongesteldheid getest met de action test en een licht streepje. Hij wordt naar mate de dagen verstrijke steeds donkerder. Hopelijk ben je zwanger. Leuk!

3 jaar geleden

'k zie duidelijk wel een streepje.. Al is ie licht. 'k denk' 'hooo het ook voor jou' 'tot je zwanger bent. Zou leuk zijn voor jou. Doe anders effe nog een nieuwe test. Anders zou k zeker & vast Gynaecoloog gaan. 'k had ook de Action test. Echt duidelijk streepje maar toch k twijfelde. Succes😘

3 jaar geleden

Hij is positief. Maar het is nog echt een dikke week afwachten. Er kan nog van alles gebeuren. Hopelijk zet het door!

3 jaar geleden

Hey! Zo zagen mijn eerste testen er ook uit. Nu 9 weken zwanger.🙂 Misschien morgen nog een keer testen en kijken of ie oploopt? Spannend hoor, succes!

3 jaar geleden

Jaaa thanks allemaal. Spannend. Ik hoop het. Ik ga gewoon nu (on)geduldig tot vrijdag/zaterdag afwachten. Haha. Oeeee zou mijn beste verjaardagskado ever zijn zo een positieve test (16mrtjarig)

3 jaar geleden

Ik zie hem

3 jaar geleden

Je bent wel heeeeeeel erg vroeg. Ik zou woensdag nog eens testen. Durf hier echt niks van te zeggen. Lage rugpijn en kiespijn zegt echt niks. Kan van alles zijn zelfs een komende menstruatie.

3 jaar geleden

Je bent wel heeeeeeel erg vroeg. Ik zou woensdag nog eens testen. Durf hier ...
Lies*

3 jaar geleden

Ik zie toch een een 2e streepje hoor! Maar het is inderdaad nog vroeg. Zou nog even rustig afwachten nu, heel lastig, maar dan volgende week weer testen! Rondom je NOD. Maar het ziet er wel naar uit dat er iets gebeurd in je lichaam ;-)

3 jaar geleden

Je bent wel heeeeeeel erg vroeg. Ik zou woensdag nog eens testen. Durf hier ...
Weet ik ook wel idd. Maar als je toch rustig blijft onder zo een test en je nog niks vaststeld maar gewoon kijkt is er nikd aan de hand. Ik ga vrijdag/zaterdag opnieuw testen. Verder ken ik mijn lichaam wel heel erg goed en weet ik precies hoe ik me voel als ik ga menstrueren. Maar kan hoor idd. Ik wacht het rustig af. Tnx voor je reactie

3 jaar geleden

Ik zie toch een een 2e streepje hoor! Maar het is inderdaad nog vroeg. Zou ...
Nou klinkt gek maar het afwachten vind ik nu minder moeilijk ofzo. Gezonde hoop maar ik heb nog geen verwachtingen. Ben erg benieuwd wat het volgende weekend mij gaat brengen. Menstruatie hel of vele tranen van geluk juist haha. Fijn om de bevestiging wel te krijgen dat meerdere een 2e streepje zien. En dat al op de foto...waar ik het bijna niet op zie. Alleen op de echte test. We zullen zien. Ik zal de nieuwe testuitslag vrijdag/zaterdag even delen.

3 jaar geleden

Bij mij begonnen de testen ook zo 😀

3 jaar geleden

Bij mij begonnen de testen ook zo 😀
Dat klinkt positief 😍🥰

3 jaar geleden

Ik zie een streepje! Gauw weer testen😊

3 jaar geleden

Ik zie wel een streepje, en de action test had ik ook en als die negatief was, dan was die ook echt helemaal wit. ik zou over een paar dagen weer testen, maar ik denk dat die positief is :)

3 jaar geleden

Reactie op MegaGroteKinderwens

Nou klinkt gek maar het afwachten vind ik nu minder moeilijk ofzo. Gezonde ...
Spannend!!!! Ik ben heel benieuwd, maar ik hoop natuurlijk voor je dat het tranen van geluk gaat worden! Op deze testen zijn, hoe licht dan ook, toch echt 2e streepjes zichtbaar. Ik ga heel erg voor je duimen! 🙏🏼😘

3 jaar geleden

Wat lief van jullie allemaal! Dankjulliewel! En wat fijn om andere ervaringen te horen. Ik laat het weten zodra ik meer weet. (Haha en dan nu al iets zien terwijl zaterdag pas mijn nod is. Dus letterlijk een week eerder) Spannend :) ik wacht vrolijk af

3 jaar geleden

mijn eerste testen waren ook zo en ik zit inmiddels met een baby van 7 maand op schoot ❤️ ik ga duimen voor je

3 jaar geleden

Reactie op Manuela_

mijn eerste testen waren ook zo en ik zit inmiddels met een baby van 7 maan ...
Oeee wat goed te horen. Geweldig. Nog gefeliciteerd met de geboorte van jouw baby 🥰

3 jaar geleden

Heb met deze testen wel vaak dit gehad, en was vals positief