4 Reacties

één maand geleden

gefeliciteerd! het lastige is helaas dat niemand het met zekerheid kan zeggen, tot de echo. Natuurlijk hoop ik voor je dat het goed blijft gaan!

één maand geleden

Ik zou stoppen met testen. Je maakt jezelf alleen maar gek… en als het misgaat kun je daar cru gezegd toch niks aan veranderen.

één maand geleden

Voor nu ben je denk ik gewoon zwanger hoor! Gefeliciteerd 😍 Licht (onschuldig) bloedverlies kan soms voorkomen aan het begin van de zwangerschap, Google maar eens. Maar inderdaad, je weet pas zeker hoe het zit zodra je de echo's hebt gehad en wat verder in de zwangerschap bent. Hopelijk dit keer geen miskraam 🙏 Of je het wilt vertellen aan je ouders is aan jullie. Het kan wel natuurlijk als je je blijdschap graag wilt delen, zij zullen ook begrijpen dat het nog super pril is. Maar als je meer zekerheid wilt, zou ik toch de eerste echo afwachten.

één maand geleden

Zeker zwanger! Gefeliciteerd, ik had het ook met 5 weken bruinverlies gelijk de vk gebeld toen, had met de innesteling te maken, mijn kleine kereltje is 5 weken geleden geboren gezond en wel😃