11 Reacties

16 dagen geleden

Ik heb een bmi van 35 en vlot zwanger geraakt. Geen kwaaltjes tijdens de zwangerschap. Enkel zwangerschapsdiabetes

15 dagen geleden

Ik had bij mij eerste zwangerschap een BMI van 38. Ben naast een hoog gewicht, altijd erg gezond geweest. Geen overdreven problematische zwangerschap gehad.

15 dagen geleden

BMI ver in de 40. Begon zwangerschap met 130 kg. Nu een gezond meisje. Tijdens de zwangerschap geen gekke dingen. Wel slikte ik uit voorzorg ascal (bloedverdunners) En ze werd vanaf 20wk echo neet groot geschat steeds. Waardoor ik uiteindelijk eerder ben ingeleid (zelf ook op aangedrongen omdat ik t mentaal echt niet meer trok). Lichamelijk vond ik het zwaar. Wel last van mn bekken gehad, rug en extreeeeem vermoeid de hele zwangerschap door. Maargoed, dat heeft iemand van 60/70 kg ook 🤷🏼‍♀️.

15 dagen geleden

Gezond bmi is tussen de 18,5 en 25. Ik zelf zat voor de zwangerschap met mijn eerste zoon op 33. Ik was in 1x zwanger, geen complicaties, behalve dysmatuur kindjes. Geen oorzaak voor gevonden. Na de bevalling 15 of afgevallen. Bmi is nu 26, dus nog steeds overgewicht. Terwijl dat niet te zien is. Kledingmaat 36/S soms Xs in shirts en in broeken met 38 (door bredere heupen)

15 dagen geleden

bmi toen ik zwanger werd 30. gelukkig zwanger geraakt, was iets meer moeite door mn pcos.

15 dagen geleden

Te hoge bmi (37), nu van ons 2e kindje zwanger. Beide keren binnen de 1e maand zwanger geraakt. Vorige zwangerschap en nu ook deze niks geks, niet te groot geschat en de 1e ook niet te groot geboren. Die was eerder iets onder gemiddeld als erboven.

15 dagen geleden

Heb na 18 rondes zwanger mogen raken. Gezonde zoon. Ik woog 110 kg Zwanger geworden weer met 120 kg, werd een miskraam. Biochemische zwangerschap gehad op 75 kg. Ben nu 62 kg, nog 0 succes. Bmi van 24.8 nu. Kom van een bmi van 48.5. Dacht dat als ik zoveel zou afvallen zwanger worden makkelijker zou gaan. Niet dus 😅

15 dagen geleden

Bmi van rond de 40 en gelijk eerste ronde zwanger geraakt. Helaas wel complicaties zoals zwangerschapsdiabetes en vergiftiging waar je met een hoog bmi een hoger risico op hebt.

15 dagen geleden

3x zonder problemen zwanger geraakt met een BMI van 39. Geen complicaties gehad, geen zwangerschapsdiabetes of zwangerschapsvergiftiging.

15 dagen geleden

Reactie op Sharralanda

3x zonder problemen zwanger geraakt met een BMI van 39. Geen complicaties ...
2e zwangerschap werd wel een miskraam maar dit had zeer waarschijnlijk een andere oorzaak dan mn bmi

15 dagen geleden

Te hoog BMI en nu zwanger, wel via traject maar dit omdat de spermakwaliteit van partner onze kansen te laag maakte. Voor dit traject heb ik wel moeten afvallen vanwege de risico's rondom de hormonen en een te hoog gewicht. Ik heb verder weinig klachten, maar zit nog niet eens op het gewicht dat ik was voor het afvallen dus ik heb zoiets van heb meer gewicht meegesjouwd.