6 Reacties

één maand geleden

Het is wat met die CB testen (bijna alle testen van hun).. Deze zijn mijnsinziens overated. Geven vaak een fase positive of geven een zeer onduidelijk resultaat. En ze zijn inderdaad ook nog eens duur wat je zegt. Je kunt beter gewoon een kruidvat of Action streepjes test halen. Het scheelt je enorm veel geld!!

één maand geleden

Reactie op EvelineGirl

Het is wat met die CB testen (bijna alle testen van hun).. Deze zijn mijnsi ...
Dat is zeker waar! Daarom ook maar de sensitest besteld. Stukken goedkoper daar kan ik het wel mee uitzingen tot eventueel nod

één maand geleden

Inderdaad even opnieuw testen met een ander merk. Aan dit merk heb je niet veel ondanks de prijs helaas. Sowieso is het bij tuurstreepjes afwachten. Zelf als die echt licht positief is heb je een grote kans dat het alsnog fout gaat. Ik zou het nu enkele dagen afwachten, dan moet je ook meteen minder turen.

één maand geleden

Reactie op Ikigai

Inderdaad even opnieuw testen met een ander merk. Aan dit merk heb je niet ...
Ik en afwachten.. ha ha ha 😁 Vind het zo raar van die testen. Drm goedkope dipsticks. Heb de ervaring alleen nog nooit gehad 2 dezelfde "gevoelige" testen.. en beide een ander resultaat. Ik ga ook nergens vanuit! Alleen het kan verwarring schoppen, wat het dus ook doet. 🙃

één maand geleden

heb je nog getest?

één maand geleden

Ik had uiteindelijk positief getest En een dag later gaan bloeden, ben d'r naar van 😞 Vandaag was een andere test nog positief. Het zal wel even duren.