Clearblue ovulatietest geen smiley

Mandy1201
7 maanden geleden
Volgen
Hoi allemaal, Mijn eerste zwangerschap was meteen raak. Ook de 2e dag testen met de cb ovulatietest gelijk een smiley. Na 2 jaar gaan we voor nr 2. Op 1 januari werd ik ongesteld en ben vanaf vrijdag 10 januari begonnen met de ovulatietesten. Tot de dag van vandaag geen smiley. Hebben meerdere hier ervaring mee? Ik lees wel op veel forums dat dit kan en je dan wel een eisprong heb.. maar niet de eerste keer wel en nu niet.. Ik hoor het graag! Groetjes, Mandy
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
4 reacties
NFN33
7 maanden geleden
Hoi, Ik had de CB ovulatietest die ook je meest vruchtbare dagen test. Bij mij bleef de smiley 9 dagen knipperen (verhoogde vruchtbaarheid) maar kwam geen vaste smiley... toen waren de testen ook op en niet meer verder getest. Ben die maand zwanger geraakt dus het lijkt me dat het gewoon kan :-)
  • Rapporteren
Maarem
7 maanden geleden
Ik heb dit ook gehad. Maakte me helemaal zorgen maar besloot toch gewoon door te testen en kreeg alsnog een smiley maar echt heel erg laat. Zo'n 8 a 9 dagen voor mijn volgende menstruatie. Die maand niet zwanger geworden. De maand erop had ik wel rond dag 14 een smiley en die ronde zwanger geraakt.
  • Rapporteren
Mama1-2
6 maanden geleden
Ik ben gaan temperaturen toen mijn dochter 10 maanden was. Tijdens de cyclus voor mijn zwangerschap bleef de temperatuur 4 weken lang laag: geen ovulatie dus. Maar de cyclus daarna was het dus raak (helaas mk), dus het kan ook dat je toevallig nu net een cyclus hebt zonder ovulatie. Een zwangerschap is niet niks, zeker als je ook nog borstvoeding geeft/hebt gegeven daarna. Hormonen, hormonen...
  • Rapporteren
Verwijderd lid
6 maanden geleden
Hallo, omdat ik eerst via zk ging insemineren hier advies ingewonnen bij gynaecoloog. Temperaturen werd afgeraden. mijn parnter werd ook redelijk chaga van de wekker in weekend ook om 5.50 uur. clear blue testen werden bij mij ook niet positief. advies was blijven doortesten idd. ovu hoeft niet rond 14 dagen te zijn. Ik had uiteindelijk een mazzeltje omdat ik eisprong monitoring heb gedaan via echo. kostte wel paar honder euro, maar bleek er een week naast te zitten. Avond van inseminatie getest en waarempel een smiley. bleek ook nog eens raak, dus echt veel geluk gehad. :)
  • Rapporteren