8 Reacties

4 jaar geleden

Ben je hiervoor aan de anticonceptie (pil) geweest? En wellicht een idee om ovulatietesten te gebruiken, dan krijg je beter inzicht in je cyclus.

4 jaar geleden

Ik ben een jaar geleden gestopt met de prikpil. De afgelopen 3 maanden heb ik echt 3 weken per maand mijn menstruatie gehad. En nu dus helemaal niks meer. Ik voel me ook niet serieus genomen door de dokter. Heb gevraagd om bloed te laten prikken zodat een zwangerschap zeker vastgesteld of uitgesloten kan worden. Maar hij wacht liever nog een week, om daarna een echo te plannen. Inmiddels loop ik wel al 2 weken in dubio met klachten.

4 jaar geleden

Reactie op Lotsoflove94

Ik ben een jaar geleden gestopt met de prikpil. De afgelopen 3 maanden heb ...
Ja dat is wel heel vervelend 😢 Je zou denken dat het na een jaar wel redelijk stabiel moet zijn en dat de prikpil helemaal uit je lijf is. Jammer dat je huisarts je niet serieus neemt en liever wil afwachten. Wellicht nog eens bellen en het met een andere huisarts bespreken (als dat daar kan)?

4 jaar geleden

Raar dat hij geen bloedtest wilt doen. Is toch een kleine moeite.

4 jaar geleden

Reactie op Lotsoflove94

Ik ben een jaar geleden gestopt met de prikpil. De afgelopen 3 maanden heb ...
Hi Robinv, Wat vervelend dat je je niet serieus voelt genomen door je huisarts. Ik zou toch op je strepen gaan staan, en zeggen dat je een verwijzing wilt, zodat je bloed kan gaan prikken. Is het anders geen idee, om het ziekenhuis te bellen en dan aan te geven, dat je bloed wilt laten prikken, maar je huisarts je geen verwijzing wilt geven? Jij weet het beste wat je voelt! Succes.

4 jaar geleden

Ik wilde even laten weten dat ze vandaag bloed hebben geprikt en de uitslag was positief! Morgen gelijk de verloskundige bellen!

4 jaar geleden

Reactie op Lotsoflove94

Ik wilde even laten weten dat ze vandaag bloed hebben geprikt en de uitslag ...
Wat goed dat ze toch hebben geprikt, gefeliciteerd! Weet je ook hoever je ongeveer bent?

4 jaar geleden

Reactie op Viola89

Wat goed dat ze toch hebben geprikt, gefeliciteerd! Weet je ook hoever je o ...
Nee de dokter kon het niet precies zeggen. Daarom moet ik morgen de verloskundige bellen. Ik gok dat het met oud op nieuw gelukt is. Toen heb ik nu ik er aan terug denk de ei sprong gehad