3 Reacties

3 jaar geleden

Ik heb hier ook last van, onderzoek gehad en het blijkt niet te dun om zwanger te worden. Alleen bovenin mijn baarmoeder zit dikker slijmvlies van ca 7 mm, verder erg dun. September positieve test op m nod en dag later toch ongesteld geworden. Afgelopen 4 januari positieve test, maar bij iets meer dan 5 weken toch weer fout gegaan. Al met al nu 15 maanden bezig, maar helaas lijkt het dunne baarmoederslijmvlies naar mijn gevoel een zwangerschap wel in de weg te zitten. Gelukkig hebben wij al wel kindjes en zouden dit echt een cadeautje vinden. Mijn menstruatie was voorheen tussen de 4 en 5 dagen en nu 2,5 dagen. Er is dus ergens wel echt iets verandert wat ik ook merk met zwanger worden. Is er bij jou nog wat uitgekomen?

3 jaar geleden

Hoi, na een verschillende onderzoeken (uitblijven zwangerschap) zijn wij gestart met clomid, een hormonenbehandeling. Een van de symptomen kan zijn dat je slijmvlies te dun blijft wat nadelig is voor de innesteling. Bij mij kwam dit niet boven 6mm. Hierdoor mocht ik na 3 cyclussen clomid al starten met inspuitingen menopur. De gynaecoloog was heeeeel enthousiast over het slijmvlies (dag voor de inseminatie was dit 10+mm) (in het dossier plaatste hij wel 8 uitroeptekens dus hij was heel enthousiast) & deze eerste poging was meteen gelukt. Veel succes!

2 jaar geleden

Reactie op LiefN

Hoi, na een verschillende onderzoeken (uitblijven zwangerschap) zijn wij ge ...
Heej, hier een late vraagje maar hopelijk krijg ik nog een antwoord. Was uw baarmoederslijmvlies te dun doordat je clomid innam? Of heb je clomid ingenomen omdat uw baarmoederslijmvlies te dun was?