Echt, ben ik zwanger??

Verwijderd lid
2 jaar geleden
Volgen
Hey dames, ik lees altijd aandachtig mee met de topics en haal super veel info eruit. Nu ben ik zelf eens aan de beurt. Ik heb 6 jaar de implanon gehad, daarna 4 maanden de pil en ben 24 sept gestopt met de pil. 2 dagen erna een weekje bloeding gehad (dacht gwn door de pil omdat ik gestopt was. Voelde me afgelopen week een aantal dagen wel wat moe, krampen in mn buik, maagzuur, witte afscheiding (sorry voor de details). Maar dacht nee dit zit in mn hoofd kan niet zo snel zijn! En had ook al een testje gedaan vorige week maar die was negatief. Ik wilde er niet veel meer mee bezig zijn maar heb vandaag toch weer eens getest wel met middag urine! Maar ik zie of denk een licht streepje te zien... wat denken jullie?
Reageer
Typ hier je reactie
9 reacties
Viola89
2 jaar geleden
Jazeker, een heel licht streepje!! Voorzichtig gefeliciteerd 😊 Zou over 2/3 dagen nog eens testen met ochtendurine, dan zou ie al veel duidelijker moeten zijn!
EmmelyAmalia
2 jaar geleden
Ik kreeg ook pas een duidelijke streep rond dag 40. Misschien wordt hij dus nog wel duidelijker wanneer je nog eens test over een paar dagen! Succes!