1066 Reacties

één jaar geleden

Ik zit niet in hetzelfde schuitje op dit moment, maar wil je wel succes wensen 🍀💕 Fijn dat je kan beginnen!

één jaar geleden

Reactie op Kiim93

Ik zit niet in hetzelfde schuitje op dit moment, maar wil je wel succes wen ...
Dank je wel!

één jaar geleden

Ik zit een soort van in hetzelfde schuitje 😊 in april met 1e keer lethrozol zwanger geworden, helaas een missed abortion met 8 weken. Half augustus was ik pas ‘schoon’ na een heftige ingreep en deze cyclus weer gestart met lethrozol. Zit nu op dag 9 dus ga beginnen met testen voor de zekerheid. Heel veel succes!! Hopelijk mogen we beide snel zwanger zijn 😊

één jaar geleden

Reactie op Imcaa

Ik zit een soort van in hetzelfde schuitje 😊 in april met 1e keer lethrozo ...
Wat verdrietig van je missed abortion en wat vervelend dat je er zo’n lange nasleep van hebt gehad! Hoe voel je je nu? Werk je alleen met ovulatietesten of krijg je ook echo’s? Ik ben wat later begonnen (dag 4) omdat ik nog niet wist of ik mocht starten omdat ik vrijdag geopereerd moet worden (niet gynaecologische operatie). Gelukkig maakte het volgens de gynaecoloog niet uit. Op dag 14, op 19 september krijg ik een echo. Jij ook heel veel succes! Misschien kunnen we elkaar op de hoogte houden. Ik hoop dat het snel weer raak is voor jullie! 🍀

één jaar geleden

Reactie op Evaa

Wat verdrietig van je missed abortion en wat vervelend dat je er zo’n lange ...
Lichamelijk gaat het wel goed, mentaal stuk beter maar nog steeds wel veel verdriet op bepaalde momenten. De wens voor een kindje is ook alleen maar groter geworden door het mogen ervaren. Mijn ziekenhuis doet geen echo’s, wel bloedprikken +- dag 21. Bij de vorige keer slikte ik 5 tm 9 en had ik mijn piek op dag 18. Nu hoop ik wat eerder 😊 vervelend je operatie zeg!! Maar gelukkig kan je wel deze ronde mee pakken. Lijkt me leuk elkaar op de hoogte te houden. Duimen 🍀

één jaar geleden

Reactie op Imcaa

Lichamelijk gaat het wel goed, mentaal stuk beter maar nog steeds wel veel ...
Heel logisch dat je er verdriet van hebt! Mijn eerste zwangerschap werd een miskraam en daar heb ik ook veel moeite mee gehad. Meer dan ik vooraf had gedacht en zeker tijdens mijn afgelopen zwangerschap. Het onbezorgde is verdwenen. Ik hoop echt dat je snel weer opnieuw zwanger mag zijn! Welke ovulatietesten gebruik je?

één jaar geleden

Reactie op Evaa

Heel logisch dat je er verdriet van hebt! Mijn eerste zwangerschap werd een ...
Ik had het van te voren ook niet zo heftig verwacht, het onbezorgde is inderdaad wel weg.. ☹️ hoe lang duurde het bij jou na de miskraam tot je weer zwanger was? Ik blijk naast pcos ook een schildklier die niet optimaal is dus ook medicatie voor. Ik gebruik de easy home testen met de premom app. Daar kan je ze in scannen, heel handig!

één jaar geleden

Reactie op Imcaa

Ik had het van te voren ook niet zo heftig verwacht, het onbezorgde is inde ...
Mijn miskraam was in maart 2020 en eind december 2020, een aantal dagen voor kerst, bleek ik zwanger van ons zoontje te zijn. Er zat dus toch bijna negen maanden tussen, maar ook doordat ik soms twee maanden niet menstrueerde. Dit maakte de kansen op een zwangerschap natuurlijk wel echt kleiner. Het is echt een cadeautje dat ik toch spontaan zwanger ben geworden en als je het zo bekijkt is het eigenlijk nog vrij snel gegaan. Ik vind het zo lastig dat het soms lijkt alsof ze in ieder ziekenhuis anders te werk gaan. Bij mij wordt er juist wel een echo gemaakt en mijn gynaecoloog zegt steeds maar dat ik ovulatietesten links moet laten liggen, anders zou de focus er teveel op liggen… Ik snap wat hij bedoelt, anderzijds moest ik eerder voor mijn gevoel wel ovulatietesten gebruiken om de kans nog enigszins te krijgen om zwanger te worden, aangezien mijn cyclussen zo wisselend en lang zijn. Ik hoop dat ook dat de Letrozol me wat dat betreft wat rust geeft en m’n cyclus in ieder geval regelmatig is. Wel fijn dat je weet dat Letrozol voor jou werkt! Gebruik(te) je 2.5 mg?

één jaar geleden

Hee, ik zit ook in hetzelfde schuitje! Ik heb ook PCOS. Ik heb wel een regelmatige cyclus en een eisprong, alleen duurt mijn cyclus te lang. Ik was in de eerste ronde met Letrozol (2.5 mg) zwanger geworden van mijn dochtertje. Nu zit ik midden in mijn eerste ronde met Letrozol voor een tweede kindje. Helaas doet de 2.5 mg nu te weinig. Ik heb wel een eisprong gehad, maar weer een te lange cyclus. Mijn NOD is 18/19 september, dus zit momenteel op het wachtbankje. Indien ik niet zwanger ben, dan wordt het de tweede ronde dus 5 mg…🤞🏽

één jaar geleden

Reactie op Evaa

Mijn miskraam was in maart 2020 en eind december 2020, een aantal dagen voo ...
Heel fijn voor jezelf dat het toch spontaan gelukt is! Waren jullie toen al lang bezig? Ik heb ook wel een cyclus, maar de eisprong lijkt niet heel goed te zijn ofzo. Konden het ook nog wat langer proberen, maar dat vond ik ‘zonde’ van de tijd toen. Ja gek hè! Ik heb er toen wel om gevraagd maar was niet gebruikelijk. Opzich zou je dmv de echo’s niet echt ovulatie testen te hoeven gebruiken.. dat bevestigd het natuurlijk ook wel iets. De vorige keer werkte 2.5 mg inderdaad. Hopelijk nu ook! Ben ergens heel bang dat t niet werkt nu, maar ga het even mee maken komende dagen..

één jaar geleden

Reactie op Imcaa

Heel fijn voor jezelf dat het toch spontaan gelukt is! Waren jullie toen al ...
Een klein jaar toen ik zwanger werd van ons zoontje. Bij de eerste zwangerschap gelijk zwanger, m.b.v. ovulatietesten, maar dat werd dus een miskraam. M’n bloeduitslagen waren goed vorige week en ze konden zowel in het bloed als tijdens een echo zien dat ik een eisprong had gehad, alleen m’n cyclussen zijn gewoon veel te lang. Waarom ben je bang dat 2.5 mg nu niet werkt?

één jaar geleden

Reactie op KLG

Hee, ik zit ook in hetzelfde schuitje! Ik heb ook PCOS. Ik heb wel een rege ...
Wat super spannend! Wat gek eigenlijk dat 2.5 mg nu niet voldoende was, hebben ze daar een verklaring voor? Krijg je echo’s of moet je het met ovulatietesten doen? Ik hoop dat je snel een positieve test in handen hebt! 🍀

één jaar geleden

Reactie op Evaa

Een klein jaar toen ik zwanger werd van ons zoontje. Bij de eerste zwangers ...
Heel spannend voor jullie dus ook!! 🤞🏼 hopelijk word je cyclus iig korter hiermee. Geen idee.. mijn lichaam heeft zo’n klap gehad dat ik het vertrouwen even moet terug vinden. Ergens ook de verwachting’ dat het weer met 1x raak is gezien dat vorige keer ook was.. het is een onzekere emoties tijd 😅

één jaar geleden

Reactie op Evaa

Wat super spannend! Wat gek eigenlijk dat 2.5 mg nu niet voldoende was, heb ...
Ik vond het inderdaad ook gek en toen ook aangegeven. Er werd mij verteld dat dat vaker voorkomt, maar niet waarom precies. Blijkbaar kan je lichaam iedere keer veranderen ofzo 🤷🏻‍♀️.. Ik heb deze eerste rondes echo’s gehad en ook bloed laten prikken. Nou weet ik eigenlijk niet of ik weer langs moet gaan bij een hogere dosis.. Mocht ik niet zwanger zijn, dan ga ik even bellen en kijken of ik gemonitord moet worden. Ik hoop het wel, want dan heb ik in ieder geval wat zekerheid.. het was namelijk een tegenvaller dat het deze ronde weer zo lang moest duren. Word jij verder ook gemonitord?

één jaar geleden

Kan me voorstellen dat het tegenvalt als je ervan uit ging dat de dosering van de vorige keer nu ook juist zou zijn. Wat balen! In mijn ziekenhuis doen ze wel iedere keer dat de dosering wordt opgehoogd een echo, dat zei mijn gynaecoloog althans. Ik moet 19 september voor een echo, als die goed is blijft het daarbij.

één jaar geleden

Reactie op Evaa

Kan me voorstellen dat het tegenvalt als je ervan uit ging dat de dosering ...
Dat was zeker balen! Maar ik ga ook wel even pushen dat ik dat ook wil krijgen als ik doorga naar de volgende ronde. Wat is je dosering op dit moment?

één jaar geleden

Reactie op KLG

Dat was zeker balen! Maar ik ga ook wel even pushen dat ik dat ook wil krij ...
Zou ik zeker doen hoor! Ik zit nu aan 2.5 mg.

één jaar geleden

Ik ben van ons eerst zoontje zwanger geraakt na drie maanden letrozol (had helemaal geen cyclussen). Heb verder geen bijwerkingen gehad. De ronde dat ik zwanger raakte gebruikte ik voor het eerst 5mg.

één jaar geleden

Hey hey, Ook wij zijn bezig met de eerste ronde Letrozol. Na eerdere IUI pogingen in de natuurlijke cyclus nu dus wat hulp van medicatie. Ik heb geen PCOS of dergelijke waarvoor ik de medicatie krijg. Wel zijn we al 3x eerder zwanger geweest maar dit is helaas alle 3 de keren fout gegaan waarvan 1 BBZ. Dit waren zwangerschappen welke natuurlijk tot stand waren gekomen. Inmiddels zijn we al wat verder in de cyclus en mag ik vanavond de Ovitrille spuiten. Er liggen 3 mooie eitjes klaar😍. Ik merk dat ik het net zoals jullie toch best spannend vind, dus fijn om hier onze ervaringen te delen. Heel veel succes!

één jaar geleden

Hoi! Hier ook een milde vorm van PCOS. 1ste kindje geboren in maart 2021. Zonder medicatie maar wel met hele lange en onregelmatige cyclussen.bijna een jaar later, In de maand waar de het 1ste gesprek stond bij de gynaecoloog bleek ik toch zwanger.😁 Nu sinds december 2021 bezig voor een 2de kindje. In april dit jaar toch weer aan de bel getrokken, cyclussen waren nog als voor mijn 1ste zwangerschap. Zo lastig om mijn eisprong te vinden, en hele veel ovulatietesten verder🙈. Inmiddels nu in de 3de rond letrozol. 1ste ronde 1 tablet van 2.5 mg per dag maar dag deed te weinig. Vanaf de 2de ronde 1.5 tablet per dag. En dit slaat aan rondom dag 15/16 eisprong. Al oprecht super blij mee. Over een weekje nu mijn NOD, zo spannend weer. Al merk ik ook dat ik de teleurstellingen weer steeds pittiger worden. Nog 1 weekje afwachten weer. 😉 Jullie alle ook succes!