6 Reacties

13 dagen geleden

Hoi, ik lees met je mee. Zelf ervaar in ook klachten die bij zwangerschap kunnen passen, maar ook bij het menstrueren. Ik ben erg onregelmatig. Ik hou voor nu een cyclus aan van 42 dagen (mocht er dan nog geen menstruatie zijn, dan neem ik contact op met mijn huisarts) ik zit vandaag op dag 32 van de cyclus.

13 dagen geleden

Reactie op sannen2107

Hoi, ik lees met je mee. Zelf ervaar in ook klachten die bij zwangerschap k ...
Spannend! Ik zelf houdt consistent 26/28 dagen aan. Dat duurt nog een 6 a 8 dagen. Ik herken misselijkheid niet tijdens de pms fase, dat vind ik dan erg interessant... We wachten samen af, spannend!

13 dagen geleden

Hoi, Kan het ontpillen zijn? Ben je lang gestopt met de pil?

13 dagen geleden

Als je klachten ervaart zou je positief moeten testen, klachten komen van de HCG wat aangemaakt word. Denk dus dat je jezelf vooralsnog gek aan het maken bent🙈 heb je wel ovulatietesten gedaan dat je zeker bent van je nod?

13 dagen geleden

Misschien goed om je even in te lezen rondom innesteling. Deze vind pas 5-12 dagen plaats na de bevruchting en dan pas ga je HCG aanmaken. HCG veroorzaakt zwangerschapskwaaltjes. De klachten die je hebt kunnen dus nog niet zwangerschapsgerelateerd zijn.

13 dagen geleden

Ik ervaarde ook zulke klachten en nog van wat en bleek niet zwanger, en toen ik geen klachten kreeg wel positief, en misselijk kan op zijn vroegst met 5 weken denk ik?