Eileider verwijderd

Nancke
6 maanden geleden
Volgen
Hoi allemaal, Op 3 november hebben ze bij mij een buitenbaarmoederlijke zwangerschap operatief verwijderd. Ze hebben hiermee mijn eileider weg gehaald. Maar nu is het al 2 keer eerder voorgekomen dat ik net na mijn eisprong best wel wat steken krijg aan de kant waar dus de eileider is verwijderd. Dit houd nu al 2 dagen aan. Heeft iemand hier heeeel toevallig ervaring mee? Weet niet goed wat ik hiermee moet.
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
4 reacties
JennVR
6 maanden geleden
Hey Nancy, Ik heb het zelfde meegemaakt.. Mijn rechter eileider hebben ze afgelopen juli verwijderd. Sinds dien voel ik ook van alles. Mijn eiersprong en ook mijn ongesteldheid is iets pijnlijker. Heb ooit ergens gelezen dat bij sommige vrouwen dit wat gevoeliger zal blijven en sommige hebben nergens last van. Maak je niet te veel zorgen.. Ik zeg altijd maar zo dat je lijf even moet wenen dat het nu een stuk mist.
  • Rapporteren
Melisssa89
6 maanden geleden
Ik ben ook heel benieuwd hoe dit gaat zijn. Hebben ze jullie iets verteld over de kansen op een zwangerschap? Ik 5 weken geleden geopereerd en heb alleen maar barstende koppijn lijkt even alsof me lichaam het even niet meer weet. Na de eerdere 2 miskramen kwam alles vrij vlot weer op gang maar nu 😔
  • Rapporteren
Veertj
6 maanden geleden
Ik heb eind 2018 een operatie gehad waarbij 1 van mijn eileiders is verwijderd, ik voel sindsdien ook altijd steken nabij mijn ovulatie. Ik ben na 3 rondes zwanger geraakt dus het heeft niks voor mijn vruchtbaarheid gedaan, gelukkig. Wel een vroege echo gehad omdat ik me enorm zorgen maakte dat ik weer een bbz had
  • Rapporteren
ils90
6 maanden geleden
Ik heb ook een bbz gehad. Daarna voelde ik mijn eisprong hevig. We wilden dit even laten bezinken. Daarna zijn we het weer gaan proberen en gelijk de eerste keer raak, het heeft voor mijn vruchtbaarheid ook niks gedaan. En idd ook een vroege echo gehad om te kijken of het op de juiste plek zat.
  • Rapporteren