7 Reacties

4 jaar geleden

5 juli moet oktober zijn overigen! 😂🥴

4 jaar geleden

Stiekem wist ik ookal twee weken dat ik zwanger was. Mijn testen continue negatief omdat dit gewoonweg nog niet te meten was (met 1-2 weken zwangerschap). Eerste positieve test was op de tweede dag van het uitblijven van m'n menstruatie.

4 jaar geleden

Oh echt?! Wat heerlijk voor je! Ik ben bang dat het mijn menstruatie is, omdat mijn eisprong ook heel vroeg was.. die hoort nog niet eens te zijn (9de staat er)... Maar ik denk dat hier geen twijfel over mogelijk is? 😂🤣 (5 oktober om 08:00 uur).. misschien heb ik wel een hele rare cyclus... Al voel ik me precies zo als 3 maanden geleden.. het begon precies zo! En ik praat mezelf niets aan, want ik vond het verdomde irritant dat ik het zo vroeg wist... moest ik nog langer liegen. Hoop(te) dat het de volgende keer langer duurde voordat ik iets zou voelen..

4 jaar geleden

Vanochtend voelde ik me top! Dus dacht eigenlijk dat ik gewoon niet helemaal lekker was (lag ook al om half 9 in bed).. echter na de lunch, net zoals gisteren begint het riedeltje weer; lage rugpijn, vlagen misselijkheid, krampen in mijn buik en hoofdpijn.... Nu vond ik ook wat witte afscheiding in mijn string, die ik gisteren en de dagen daarvoor niet had... Nog meer dames hier ervaring mee?

4 jaar geleden

En is er iets uitgekomen? Ben je zwanger of wanneer ga je testen? Hadden op dezelfde dag eisprong en ik had gister een hele erge steek in mijn onderbuik. Dacht dat dit misschien innesteling zou kunnen zijn.

4 jaar geleden

Hi Ann, dit was mijn topic! Ik had gisteren een positieve test. Geloof dat je dat gezien had in het topic van Marjo! Ik ben nog steeds heel hard voor je aan het duimen! 🙏🏼

4 jaar geleden

Reactie op Maybe36

Hi Ann, dit was mijn topic! Ik had gisteren een positieve test. Geloof dat ...
Oh hahah Ja dat klopt! Gefeliciteerd