8 Reacties

4 jaar geleden

Ik had een meluna, vond die erg prettig. Je kan online een test / vragenlijst invullen om te kijken welke cup / variant er bij je past. Inbrengen is de eerste paar keer wat onwennig maar als je er handigheid in hebt wil je echt niet meer anders!

4 jaar geleden

Ik heb de Organicup. Heel blij mee! Was in het begin echt even wennen hoor met inbrengen en legen. Maar dat went wel 😉 Ik wil niet meer anders.

4 jaar geleden

Ik heb de organicup nu al een paar jaar, werkt fantastisch, eerste paar keren inderdaad even oefenen en een manier vinden met inbrengen en verwijderen maar ik wil nooit anders meer

4 jaar geleden

Ik heb er ook één en ben er heel blij mee. Zo fijn dat je eigenlijk maar 2x per dag bezig bent met je menstruatie ipv iedere paar uur. Zoals de andere dames zeggen, het is even wennen en oefenen, maar als je er handigheid in hebt gaat het net zo snel als het verwisselen van je tampon.

4 jaar geleden

Geen idee van die cup maar ik heb ook 4 jaar lang een spiraaltje gehad en weinig bloedverlies. Een maand na het verwijderen was ik zwanger ... na het verwijderen ben je direct vruchtbaar dus het kan heel snel gaan 😉

4 jaar geleden

Ik had een meluna, vond die erg prettig. Je kan online een test / vragenlij ...
Klinkt handig! Ik ga de vragenlijst eens invullen.

4 jaar geleden

Reactie op lisette-24

Geen idee van die cup maar ik heb ook 4 jaar lang een spiraaltje gehad en w ...
Dat klinkt veelbelovend😊

4 jaar geleden

Voor mijn zwangerschap gebruikte ik ook de organicup. Vond het zo veel fijner dan tampons. Het voelt veel hygiënischer en ik was veel minder bang om door te lekken. Straks sowieso weer een menstruatie cup :)