11 Reacties

3 jaar geleden

Hoi hoi, Het klinkt een beetje alsof je focus erg ligt op je buik en wat je voelt. Niet zo gek, want je wilt ook graag zwanger worden! Het is een mooie manier om je lichaam beter te leren kennen, ontpillen en kijken wat er gebeurt. Tegelijkertijd kan die focus op je buik veel doen met wat je voelt. Elk steekje of plopje wordt dan significant. Ik heb mezelf in het verleden meerdere malen wijsgemaakt dat ik zwanger zou zijn, ik was er heilig van overtuigd, alle symptomen waren ernaar, maar dan was er uiteindelijk gewoon echt niks aan de hand. Kramp gehad op vreemde tijden, gebrek aan kramp op momenten dat je het wel zou verwachten... uiteindelijk leek zwanger zijn qua krampen best veel op niet zwanger zijn qua krampen, behalve dat er bij mij nooit echt een menstruatie heeft doorgezet. Die krampjes die je nu hebt zouden kunnen duiden op dat de boel aan het werk is beneden, misschien inderdaad je ei die wordt klaargelegd 🥚. Ik zou het dus gewoon een beetje los proberen te laten en vandaag en/of morgen gewoon fijn seks gaan hebben met vriend. Wel lastig hoor, dat loslaten.. veel babymaakplezier iig!

3 jaar geleden

Reactie op konijntjevanmij

Hoi hoi, Het klinkt een beetje alsof je focus erg ligt op je buik en wat ...
Hoi, bedankt voor uw reactie. Klopt, bij alles wat ik voel ‘verwacht’ ik dat ik zwanger ben. Ik maak mezelf hierin een beetje gek maar het loslaten lukt niet zo goed. Ik heb het gevoel dat als ik er minder mee bezig ben dat ik er dan niet alles aan gedaan heb. Nu hoorde ik van een kennis dat zij al meer dan een jaar bezig waren en het nu hebben losgelaten. De maand daarna gewoon om de dag seks gehad en nu is ze in verwachting. Zoveel voorbeelden dat het beter is om het een beetje los te laten. Maar ik vind het heel lastig..

3 jaar geleden

Hoi Kyra, ik reageerde ergens anders ook al op je haha. Maar ik herken je verhaal wel, ik vind het ook fijn om 1 op 1 met iemand te spreken als je wilt? Groetjesss

3 jaar geleden

Reactie op Vlindertjee

Hoi Kyra, ik reageerde ergens anders ook al op je haha. Maar ik herken je v ...
Oh sorry dan heb ik uw reactie niet gezien! Ik gebruik deze app pas kort dus ik moet alles nog even uitzoeken haha. Lijkt me heel leuk om 1 op 1 te praten! Alleen zag ik dat je geen telefoonnummers mag sturen hier. Dus geen idee hoe we dat gaan doen haha

3 jaar geleden

Reactie op kyra123

Oh sorry dan heb ik uw reactie niet gezien! Ik gebruik deze app pas kort du ...
Ik zag dat mensen instanaam sturen, als je wilt kun je je instanaam sturen en dan zoek ik je op?

3 jaar geleden

Reactie op Vlindertjee

Ik zag dat mensen instanaam sturen, als je wilt kun je je instanaam sturen ...
Deze, en dan de onderste 😊

3 jaar geleden

Reactie op kyra123

Deze, en dan de onderste 😊
Top!

3 jaar geleden

Het klinkt haast onaardig, maar het komt wanneer het komt. Je kan het loslaten, je kan er heel druk mee zijn, je kan alles voelen, je kunt niks voelen. Je kan 100 ovulatie testen tegen aan gooien en 6 soorten apps downloaden, maar uiteindelijk moet je toch elke maand afwachten tot je nod en als die uit blijft testen. Maar ook zelfs dan kan het niet zo zijn. Al zoveel gelezen en zelf mee gemaakt (2x) dat mijn menetruatie uit bleef en vervolgens niet zwanger. Je zult vanaf nu elke maand wel iets voelen of ervaren waardoor je denk Jaaa nu moet ik wel zwanger zijn, maar het blijft afwachten en testen. Heel veel zoeken hier de bevesteging als ze iets voelen. Soms zelfs geirritteerd als er word gezegd dat kunnen ook menstruatie klachten zijn. Vaak blijkt dat ook achteraf. Blijven testen en binnen 5min een streepje of plusje is zwanger en anders niet. Hele kleine uitzonderingen daar gelaten. Stress helpt in ieder geval niet en volgens mij is dat het verhaal van loslaten. Als je loslaat ben je niet constant gestresst en dat is in alle gevallen beter geen stress. Veel succes en plezier in de periode van zwanger raken. Misschien ben je snel zwanger en misschien niet. Maar probeer ook te genieten van deze periode hoe moeilijk het soms is.

3 jaar geleden

Ik denk dat je deze pijn "wil" linken aan iets??? Wat je beschrijft klinkt als een komende eisprong of gewoon even een pijntje en niks speciaals. Laat het lekker los meis en hen seks rond je eisprong dan komt alles goed🧡

3 jaar geleden

Reactie op Olifantje-24

Ik denk dat je deze pijn "wil" linken aan iets??? Wat je beschrijft klinkt ...
Dat klopt wel ja. Ik wil ook gewoon de symptomen hebben daarom reageer ik ook zo sterk op alle gekke dingen. Ik moet het loslaten maar dat is helaas makkelijker gezegd dan gedaan, hihi.

3 jaar geleden

Reactie op Wou

Het klinkt haast onaardig, maar het komt wanneer het komt. Je kan het losla ...
Klinkt helemaal niet onaardig. Dit is hoe het is. U heeft helemaal gelijk. Ik ben er veel mee bezig maar ik heb niet specifiek stress ofso. Ik baal wel als het niet zo is, maar weet dat het toch wel eens gaat lukken. Bedankt voor uw reactie!