Geloof het nog steeds niet!

Esmee1994H
4 maanden geleden
Volgen
Hoi Mama's Ik heb nog geen echo gehad, ben nu zo'n 7 weken zwanger, en heb ook erg veel last van de kwaaltjes (misselijk, moe, pijnlijke en groeiende borsten). Maar ik geloof af en toe nog steeds niet dat ik echt zwanger ben! Zijn er meer meiden die dit gevoel herkennen?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
5 reacties
Duffel
4 maanden geleden
Hoi! Herkenbaar hoor. Vooral bij de eerste duurde het bij mij echt lang voor ik het kon geloven. Tot ik hem kon voelen zeker. En zelfs toen kon ik het niet echt bevatten, dat er een levend mensje in mijn buik zat.
  • Rapporteren
TwinsR
4 maanden geleden
Ohja heel herkenbaar! Zo onwerkelijk. Ik was blij dat we de echo’s hadden waar ik naar terug kon kijken om het nog eens te bevestigen voor mezelf. Ik ben nu 15 weken zwanger van een tweeling en mijn buik begin je te zien, alsnog kan ik het soms nog niet geloven !
  • Rapporteren
Lotski
4 maanden geleden
Ik zou in principe volgende week moeten bevallen, en geloof het nog steeds niet! :P
  • Rapporteren
Aphrodite
4 maanden geleden
Maakt echt niet uit in welke week je zit geloof ik. Ik heb echt heel erg weinig klachten. Het is dat ik echo’s heb gehad, mijn buik begint te groeien en dat ik nu af en toe een stoot van hem krijg anders kon je mij ook laten geloven dat er helemaal geen zwangerschap is. 😅 blijft onwerkelijk dat ik nu alweer bijna op de helft zit.
  • Rapporteren
Cynniey
4 maanden geleden
Ik krijg dat gevoel doordat alle afspraken zijn geannuleerd en ik de kleine nog niet voel. Over 2 weken 20 weken echo en ben er heel erg benieuwd naar. Gewoon nog eens die bevestiging dat er echt een kleine in zit.
  • Rapporteren