21 Reacties

3 jaar geleden

Vind het heel moeilijk om een streep te zien. Of ik ben een beetje kippig🙈 in principe zou de kleur niet uit mogen maken, het hormoon zit er evengoed in. Kun je een foto maken van iets dichterbij?

3 jaar geleden

Vind het heel moeilijk om een streep te zien. Of ik ben een beetje kippig🙈 ...
Zie je t nu beter ?

3 jaar geleden

Ochtendurine is juist het beste voor een test. Ik kan het ook moeilijk zien. Zou gewoon over twee dagen weer testen🤞 succes

3 jaar geleden

Kan t ook niet goed zien op je foto. Maar streep is positief! En als je urine zo donker is, misschien goed om iets meer water te drinken? Je nieren moeten extra werken tijdens zwangerschap, dus belangrijk dat je goed drinkt.

3 jaar geleden

Ik zou over 2 dagen nog eens testen als je het zeker wilt weten. Ik zie zelf wel iets héél lichts op die scherpere foto. Was dit binnen de afleestijd? Ik heb zelf ook ooit zo'n tuurstreepje gehad maar die bleek uiteindelijk negatief. Juist met geconcentreerdere urine zou die beter te zien moeten zijn

3 jaar geleden

Ik zou over 2 dagen nog eens testen als je het zeker wilt weten. Ik zie zel ...
Wanneer heb je getest voor nod,? Ik word gek elke keer testen en een licht streepje zien.over 4 dagen moet k ongesteld worden maar heb nooit 5/6 dagen van te voren al buikkrampen gehad meestal 1 of 2 dagen ervoor voel ik het wel aankomen en nu is t zo goed als weg.. streep is een streep zeggen ze.

3 jaar geleden

Reactie op Truusje

Ochtendurine is juist het beste voor een test. Ik kan het ook moeilijk zien ...
Ja klopt heb t geprobeerd met ochtend urgine maar het was zo donker.. en nu zie ik een heel licht streepje weet niet of dat uberhaupt wel kan 4 dagen voor nod.

3 jaar geleden

Reactie op Eva1978

Kan t ook niet goed zien op je foto. Maar streep is positief! En als je uri ...
Bedoel je dat de test positief is?🙂

3 jaar geleden

Wanneer heb je getest voor nod,? Ik word gek elke keer testen en een licht ...
Ik was onregelmatig en na terugtellen 1 dag voor nod positieve testen.. Ik zou echt aanraden te wachten ná je nod en anders evt bloedtest bij de dokter laten doen. (Als ik wist wanneer mijn nod zou zijn had ik ook gewacht!) Ben je toevallig pasgeleden gestopt met de pil? Toen ik net was gestopt had ik ook last van allemaal klachten wat bij het ontpillen hoorde.. Mijn enigste symptomen voor nod waren dat ik extreem moe was en gevoelige tepels daarom ging ik ook testen

3 jaar geleden

En als je echt twijfelt clear blue halen die hebben een tekst, vind ik zelf fijner dan die streepjes want soms twijfel je zo !

3 jaar geleden

Donkere urine betekent alleen dat het geconcentreerd is. Staat verder los van een evt zwangerschap. Ik zou pas testen op nod of na nod. Voor die tijd kan het mogelijk met een early, maar ik lees ook regelmatig berichten van vrouwen die voor nod positief testte maar toch ongesteld werden. Ik heb mezelf die teleurstelling bespaard en dus echt pas op nod getest met geconcentreerde urine (met ochtend urine zit je altijd goed)

3 jaar geleden

Reactie op november11

Donkere urine betekent alleen dat het geconcentreerd is. Staat verder los v ...
dus geconcentreerd betekend dat het niet goed is wel negatief geven terwijl je zwanger kan zijn?

3 jaar geleden

dus geconcentreerd betekend dat het niet goed is wel negatief geven terwijl ...
Nee geconcentreerd betekent dat je urine veel afvalstoffen bevat en minder ‘water’. Wanneer je bijv heel veel water drinkt kleurt je urine lichter omdat er minder afvalstoffen in zitten. Donkere urine zegt niets over wel of niet zwanger zijn. Mijn urine kan van donker tot heel waterig zijn. Het hcg hormoon is als je zwanger bent altijd in je urine aanwezig alleen wanneer het minder geconcentreerd is (dus na drinken van veel water) dan kan de hoeveelheid hcg te laag zijn om positief te testen aan het begin van je zwangerschap. Daarom zeggen ze testen met ochtend urine (= geconcentreerd daardoor donkerder).

3 jaar geleden

dus geconcentreerd betekend dat het niet goed is wel negatief geven terwijl ...
Dus mocht je met geconcentreerde urine negatief testen, dan is de kans groot dat je niet zwanger bent. Maar je test voor je nod dus je kan er sowieso nog niet veel over zeggen omdat je hcg nog moet opbouwen bij een prille zwangerschap. Dus vandaar: testen op of na nod niet eerder.

3 jaar geleden

Even je test spoelen . Even het dip gedeelte onder de kraan houden seconde of 5

3 jaar geleden

Donkere urine kan een blaasontsteking zijn.. even laten testen bij de huisarts.

3 jaar geleden

Reactie op Mommy3

Even je test spoelen . Even het dip gedeelte onder de kraan houden seco ...
Waarom ?

3 jaar geleden

Waarom ?
Nou je urine is nogal donker zeg je . Dan kleurt je test ook deels mee En als je hem spoelt zal je streepje duidelijker worden

3 jaar geleden

Reactie op Mommy3

Nou je urine is nogal donker zeg je . Dan kleurt je test ook deels mee ...
Moet ik t uitelkaar halen

3 jaar geleden

Moet ik t uitelkaar halen
Nee hoor gewoon dopje er af en onder de kraan houden