11 Reacties

4 jaar geleden

Wat bedoel je met tips? Meer dan afwachten en nog eens testen als je menstruatie uitblijft kan je niet doen... Hoe was je cyclus nadat je stopte met anticonceptie?

4 jaar geleden

Reactie op Lotski

Wat bedoel je met tips? Meer dan afwachten en nog eens testen als je menstr ...
Ik bedoel meer van wat andere mensen hun ervaring zijn. Ik zie mensen online 8 dagen na de ovulatie positief testen. Ik vind het erg spannend en kan aan niets anders denken.. test het liefst elke dag. Zeker na gisteren en vandaag met de symptomen.

4 jaar geleden

1 tip: afwachten. Symptomen zeggen niks. Kan ook van je menstruatie zijn. Enige wat je kan doen is geduld hebben.

4 jaar geleden

Adem in adem uit! Ik snap dat je het allenmaal spannend vind. Maar hoe meer je bezig bent met de symptomen hoe meer je er ook gaat voelen. Je lichaam kan je voor de gek houden. Waneer is je NOD (niet ongesteldheidsdag)? Ik dacht de afgelopen 3 maanden ook dat het raak was en telkens waren de test uitslagen negatief. Ik voelde van alles maar er was niks. Dat zijn gigantiche dompers. Ik hoop voor je dat het raak is natuurlijk!! Wacht je dag van menstruatie even af. En kun je nieuwschierigheid echt niet bedwingen dan kan je altijd een vroegen test doen 2 dagen voor je menstruatie. Er word vaak wel aangeraden het na de gemiste menstruatie te testen. Maar ik snap dat het wachten slopend kan zijn. Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

4 jaar geleden

Jullie hebben wel gelijk, heb meer bloed verloren vannacht en nu weet ik het helemaal niet meer. Ik zou pas over een week ongesteld moeten worden.

4 jaar geleden

Reactie op Jillkexoxo

Jullie hebben wel gelijk, heb meer bloed verloren vannacht en nu weet ik he ...
Het kan zijn dat je lichaam ook in de war is door de anticonceptie die je gebruikt hebt. Geef je lichaam even de tijd om zichzelf te resetten. 😘

4 jaar geleden

Als je in dit forum zoekt op ontpillen, krijg je genoeg topics waar we over dit soort dingen praten. Misschien fijn voor jou om daar mee te praten?

4 jaar geleden

Reactie op dxmi

Als je in dit forum zoekt op ontpillen, krijg je genoeg topics waar we over ...
Ja dankjewel! Ik apprecieer jullie adviezen.

4 jaar geleden

Ieder lichaam heeft volgens mij een andere tijd hoelang het ontpillen duurd. Bij mij naar 4 maand ineens gehad dat ik na 7 weken nog geen menstruatie had normaal tussen 4 en 5 wkn ook allemaal kwaaltjes die op zwangerschap leken. Toen getest bleek negatief week later pas ongesteld geworden. Bleek ook nog door de ontpilling te komen zei de huisarts. Daarnaast heb ik ook gemerkt als je er te veel op hoopt en te veel over na denkt dat je ook nog schijnzwanger kan worden. Dat geeft iedere keer een behoorlijke dreun als je het echt graag wil en de test weer negatief is. Wij hebben het na 5 en half jaar opgegeven. En er niet meer op gerekend half jaar later werd ik niet ongesteld durfde niet te testen want dacht is toch negatief. Vrijdag 13 december dag voor 8 wkn toch test gedaan want steeds misselijk. Was een dikke positief. Dus het blijkt maar weer dat als je er te veel mee bezig bent het soms echt niet wil. Ben trouwens ook naar ziekenhuis geweest na 2 jaar proberen allerlei onderzoeken en alles bleek bij ons goed te zijn toen zei hij dat ik eerst eens moest proberen iets af te vallen want dat wou ook wel eens helpen en dan het weer een poosje aankijken. Magoed denk dat het het best is rustig te blijven en ik snap dat je het heel graag wilt maar de emoties kunnen je lichaam behoorlijk in de war brengen. Denk dat als je het probeerd maar niet te veel probeerd te voelen of je symptomen hebt het een stuk beter gaat want anders kan je lijf ook je de symptomen geven die je wilt zonder dat er echt iets is

4 jaar geleden

Indd afwachten en anders testen dat is het enige wat je nu kan doen. Je lichaam heeft de tijd nodig om te ontpilleren.