19 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb op 8 november een miskraam gehad. Gelijk weer geprobeerd en helaas niet zwanger geworden. Nu gaan we voor ronde 2 en hopelijk lukt het nu wel.

4 jaar geleden

Reactie op Selinx28

Ik heb op 8 november een miskraam gehad. Gelijk weer geprobeerd en helaas n ...
Hoe snel werd je ongesteld na de miskraam als ik vragen mag? En hopelijk is het de tweede ronde raak 🍀

4 jaar geleden

Reactie op Mrs20

Hoe snel werd je ongesteld na de miskraam als ik vragen mag? En hopelijk is ...
Ik werd 5 weken na mijn miskraam weer ongesteld. Ik had in deze periode ovulatietesten gebruikt, zo wist ik precies wanneer ik weer ongesteld ging worden. Hopelijk is het voor ons beide weer raak. Heel veel sterkte!!💐

4 jaar geleden

Reactie op Selinx28

Ik werd 5 weken na mijn miskraam weer ongesteld. Ik had in deze periode ovu ...
Ahh das slim! Mijn miskraam kwam vrij snel op gang vind ik en hoop daarom ook dat ik na een maandje ongesteld zal worden. Daarna nog wachten op een eisprong 😅

4 jaar geleden

Ik heb begin augustus een vroege miskraam gehad (iets meer dan 5 weken). Ik ben direct erna weer zwanger geraakt (nu 19 weken). Ik denk dat hoe snel alles weer op gang komt onder andere afhangt van hoe ver je al was. Bij mij was het zo pril, dat mijn lichaam ook direct aan een nieuwe cyclus kon beginnen. Wat ik wel lastig vond was dat het toen ik begin september positief testte, onduidelijk was of dit een nieuwe zwangerschap was of dat de test nog reageerde op iets van een maand eerder. Ik moest het van de verloskundige toen 2 weken aankijken. Daarna gelukkig een mooi kloppend hartje kunnen zien. Achteraf had ik gewild dat ik tussendoor nog een keer een negatieve test had gehad. Dan was ik ook sneller zeker geweest dat het om een nieuwe zwangerschap ging.

4 jaar geleden

Reactie op Boukje90

Ik heb begin augustus een vroege miskraam gehad (iets meer dan 5 weken). Ik ...
Oja, daar zit idd iets in! Ik dacht ook dat als je menstrueert, dat je er van uit kan gaan dat al het HCG uit je lichaam is. Of is dat niet zo? Ik zal maandag eens even met de verloskundige praten. Heb dan een echo om te kijken of alles schoon is. Mooi dat het goed gaat met deze zwangerschap! Ik zie dat je alweer 19 weken bent, spannend ♥️!

4 jaar geleden

Ik heb meerdere miskramen gehad, begin 2018, eind 2018 en de laatste van 10 weken in mei, en meteen daarna weer zwanger geraakt van een inmiddels 26 weken gezonde baby in mijn buik! Het ligt er aan hoe snel je HCG uit je bloed is. De ene keer duurt dat langer als de andere keer. Ik heb bij mijn eerste miskraam nog tot 2 weken na het miskraam positieve zwangerschapstesten gehad! Ontzettend vervelend voor je en ik ga voor je duimen meid!

4 jaar geleden

Reactie op Mrs20

Oja, daar zit idd iets in! Ik dacht ook dat als je menstrueert, dat je er v ...
Dat klopt volgens mij inderdaad, maar dan moet je wel eerst een menstruatie afwachten. Wij hebben dat niet gedaan (als ik voor deze zwangerschap ga rekenen dan is mijn cyclus gestart de dag van de miskraam).

4 jaar geleden

Reactie op Boukje90

Dat klopt volgens mij inderdaad, maar dan moet je wel eerst een menstruatie ...
O wow, dat er al een eitje gaat rijpen terwijl je lichaam nog druk bezig is alles af te stoten. Sta er telkens weer versteld van hoe het lichaam te werk gaat!

4 jaar geleden

Ik heb meerdere miskramen gehad, begin 2018, eind 2018 en de laatste van 10 ...
Bedankt voor je berichtje! ♥️ Heb je afgewacht op je menstruatie en daarna ingespeeld op je eisprong? Wist echt niet dat het HCG hormoon nog zo lang in je bloed kon circuleren😳

4 jaar geleden

Op 8 juni ontdekt dat ik zwanger was, was toen 1 week overtijd. op 11 juni bloed laten nemen bij huisarts, hcg was niet hoog (maar 23 bij eerste bloedname, twee dagen later gezakt naar 3) en is dus op 15 juni miskraam geworden. Ik heb 6 dagen bloed verloren. Ging ervan uit dat start van miskraam gelijk was aan eerste menstruatiedag, dus moest ik rond 13 juli opnieuw ongesteld worden. 17 juli was ik nog niet ongesteld dus zwangerschaps test gedaan en die was positief. Ik wist dat die niet van vorige zwangerschap was aangezien mijn hcg maar 3 meer was. Bloedname op 22 juli was hcg iets van een 1500. Ondertussen 26 weken zwanger

4 jaar geleden

Bij mij duurde het 8 weken voordat ik weer ongesteld werd. Ik was ‘al’ 10 weken zwanger, misschien duurt het langer omdat ik al iets verder was..?Geen idee. Ik testte na 2,5 week ook nog steeds licht positief op de zwangerschapstest. Nu weer gestart voor een volgende poging. Helaas afhankelijk van icsi traject dus nog een hoop hobbels te nemen. Sterkte voor jou gewenst, hopelijk pakt je lichaam het allemaal snel weer op! Met ovulatietesten kun je wel goed bijhouden of je meteen (lichamelijk gezien dan) door kunt gaan. Denk wel ook echt goed aan jezelf want dit proces is heel zwaar. Sterkte!

VRIEND

4 jaar geleden

Bij mij heeft het 5 maanden geduurd. Niet bewust, wij wilde namelijk ook na de miskraam het gelijk weer proberen. Mijn lichaam dacht daar nog even anders over.

4 jaar geleden

Reactie op hanne-25

Op 8 juni ontdekt dat ik zwanger was, was toen 1 week overtijd. op 11 juni ...
Gefeliciteerd allereerst! 🥰 Dus je hebt niet meer gewacht op een nieuwe cyclus concludeer ik uit je reactie. Ik had het idee alsof ik gisteren m’n eisprong voelde, maar weet niet of dat mogelijk is tijdens een miskraam? Ik zit nu op dag 6 van de bloeding en denk wel dat het nog langer zal aanhouden. Ik ben ook in behandeling bij m’n nefroloog en hij wilt graag nog een keer alles checken voor ik weer zwanger raak (oa m’n nierfunctie, Hb en ijzer). Dus ik denk dat ik nog echt een cyclus ga afwachten..

4 jaar geleden

Reactie op Mrs20

Gefeliciteerd allereerst! 🥰 Dus je hebt niet meer gewacht op een nieuwe cy ...
Idd, niet gewacht op nieuwe cyclus. Huisarts had ook niet gezegd dat dat hoefde. Ik dacht maar zo ‘als het lukt, is mijn lichaam er vast klaar voor, lult het niet, dan volgende maand een nieuwe kans’

4 jaar geleden

In juni een miskraam gehad met 6+5 weken. Cyclus was daarna wel regelmatig maar steeds maar 2 dagen ongesteld. Bleek na een tip van mijn dokter de eisprong al te liggen op 5 a 7 dagen na mijn eerste dag menstruatie.. nu dus 6 maanden later heb ik vrijdag positief getest! Werd wel onzeker na die miskraam over mijn lichaam maar niet opgegeven. Nu duimen dat deze zwangerschap doorzet

4 jaar geleden

In juni een miskraam gehad met 6+5 weken. Cyclus was daarna wel regelmatig ...
Huh wat apart! Dan is het wel erg lastig om je eisprong te pakken te krijgen 😂 Ik heb echt geen geduld joh 🥺 En gefeliciteerd! Je kunt nu niets anders doen dan te vertrouwen op je lichaam. Ik zie dat je ook al een zoontje hebt; je lichaam kan het 🙏🏻 Stress en onzekerheid hebben alleen negatieve invloeden; je lichaam doet hoe dan ook wat het wilt doen, hoeveel we ook stressen helaas

4 jaar geleden

13 sept te horen gekregen dat ik een miskraam had doorgemaakt. 28sept is het vruchtje losgekomen. 31 okt eerste dag laatste menstruatie en 5 dec positief getest. 9 dec gaf clearblue 2-3 weken zwanger aan. Waarschijnlijk ben ik dus in de week van 16 nov zwanger geworden.

4 jaar geleden

Reactie op LotteF

13 sept te horen gekregen dat ik een miskraam had doorgemaakt. 28sept is he ...
Ik was trouwens tussen de 9 en 11 weken toen het hartje gestopt was. En ben tussen nu en toen dus 1 keer ongesteld geweest.