27 Reacties

4 jaar geleden

Heb je een foto vd testen??

4 jaar geleden

Huisarts zegt ook, ze slaan niet aan als er niks in je zit qua hormonen.. hier tussen zaten de 2clearblue testen met "niet zwanger".

4 jaar geleden

Deze is na het bloedprikken, en de negatief urine test van HA. Bloeduitslag moet ik afwachten. Pas eind volgende maand afspraak verloskundige ivb met corona.

4 jaar geleden

Als je de 19e een bloeding hebt gehad kán het zijn dat dat een afgebroken prille zwangerschap was. Ze zijn wel heel licht positief dus er zitten hcg hormonen in, maar wellicht te weinig voor een clearblue test. Wacht nog een paar dagen voordat je weer test of eventueel de bloeduitslag afwachten. Succes!

4 jaar geleden

Reactie op Ils_

Als je de 19e een bloeding hebt gehad kán het zijn dat dat een afgebroken p ...
Dat was ik ook aan het denken maar dan nemen de testen toch af? Krijg het niet op de foto maar ze worden juist beter. En pas 4dagen naar die bloeding, ofja heel licht roze bloed verlies overdag heb ik de eerste testen gedaan.

4 jaar geleden

Deze is na het bloedprikken, en de negatief urine test van HA. Bloeduitslag ...
Ik vind hem behoorlijk duidelijk.. Ik had ook eerst een positieve diptest en daarna past positief met CB. Die gaf eerst ook nog niet zwanger aan. Als je zwangerschap al afgebroken zou zijn, zouden de dipsticks ook afnemen.. Heb je vandaag nog een test gedaan?

4 jaar geleden

Ik vind hem behoorlijk duidelijk.. Ik had ook eerst een positieve diptest e ...
Ja de de 2de foto met de enige test. Die is van vandaag na het bloedprikken.

4 jaar geleden

De 19de kan ook een innesteling bloeding zijn en dan zou je wel gewoon zwanger zijn. Dus helaas nog even afwachten op de bloedtest resultaten.. en anders over drie dagen nog eens proberen te testen.. om de drie dagen zou je meer hormonen moeten aanmaken dus ook een duidelijkere streep moeten zien.

4 jaar geleden

De 19de kan ook een innesteling bloeding zijn en dan zou je wel gewoon zwan ...

4 jaar geleden

Als het dus innesteling bloeding was dan zou vandaag je NOD zijn.. dus dan zou het kunnen dat de ene test al ja zegt.. en de andere test het nog te weinig hormonen vindt

4 jaar geleden

Ja de de 2de foto met de enige test. Die is van vandaag na het bloedprikken ...
Ik vind dat de testen oplopen.. Ik denk dat de 19e innestelingsbloeding is geweest. De Kruidvat testen zijn hee gevoelig waardoor je al snel een positief resultaat krijgt en bijv bij CB niet. Ik zou over een paar dagen nog eens testen met CB!

4 jaar geleden

Ik heb deze streepjes op de testen eerder gehad tijdens mijn eisprong. Kruidvat kan daar ook op reageren namelijk en dat kan verklaren waarom de CB negatief is.

4 jaar geleden

Ik denk dat ik de bloeduitslag van de huisarts afwacht. als deze negatief is krijg ik een echo. Ik kan nu toch niks doen dan tig testen met verschillende uitslagen halen😅

4 jaar geleden

Ik denk dat ik de bloeduitslag van de huisarts afwacht. als deze negatief i ...
Morgen weet je meer ? Ik zou inderdaad afwachten. Het zullen spannende uren worden maar dan heb je wel een duidelijk antwoord :)

4 jaar geleden

Deze is na het bloedprikken, en de negatief urine test van HA. Bloeduitslag ...
Test lijkt mij gewoon positief. Het is alleen zo dat deze heel gevoelig zijn. En de clearblue meer hcg nodig heeft en daarom negatief kan zijn

4 jaar geleden

Reactie op Joliena

Morgen weet je meer ? Ik zou inderdaad afwachten. Het zullen spannende uren ...
Ja klopt, hoop ik dan. Als negatief is dan komt er een echo.

4 jaar geleden

Iedereen bedankt! Ik heb zojuist gebeld, mijn hcg waarde was 41 in mijn bloed. Ben dus heel pril zwanger rond 3/4 weken.

4 jaar geleden

Gefeliciteerd!!! 🎊🎉

4 jaar geleden

Huisarts zegt ook, ze slaan niet aan als er niks in je zit qua hormonen.. h ...
Wow dit is echt mega duidelijk! Wat gek dat die bij de HA negatief was. Gefeliciteerd ❤️ fijn dat er bloedgeprikt is

4 jaar geleden

Gefeliciteerd!! Toen ik bloed prikte was dat ook ongeveer mijn waarde! Nu 15 weken onderweg 😊