42 Reacties

één jaar geleden

Hoii hoii, Ik kwam je bericht tegen en ik zou dit bericht ook hebben kunnen typen..we zitten ongeveer op dezelfde dagen qua eisprong en NOD en ik voel ook van alles. Heb ook een infectie gehad in deze cyclus. Ik heb gisteren ochtend die krampen gehad en onderrug pijn.maar nu weer weg. Weet je wat het is... het kan alles zijn..de eerste maand dat wij begonnen had ik precies dezelfde klachten als nu. En het meeste opvallende is de enorm opgezette buik. Ik kan hem savonds gewoon niet meer inhouden en ik lijk wel 12 weken zwanger. Heel apart.maar blijkbaar normaal bij 3 weken als het "raak" is.. Ik voel 100% zeker dat er iets bezig is, dit is de eerste maand ook zo geweest maar toen was het niet blijven plakken maar er was wel degelijk iets aan de hand daarbinnen. Dus nu is het gewoon weer. Het kan 2 kanten op, zwanger of ongesteld haha. Maar gek he..die vrouwen lichamen

één jaar geleden

Reactie op Kvdw88

Hoii hoii, Ik kwam je bericht tegen en ik zou dit bericht ook hebben kunnen ...
Oh, ik vind het wel fijn om te horen dat die verwarrende signalen dus niet alleen hier voorkomen. Het voelt ook inderdaad alsof het niet zomaar pms-krampen zijn en er iets bezig is, maar anderzijds heb ik mezelf ook al eerder zotgedraaid. Ik duim alvast dat je volgende week positief nieuws krijgt!! 😍

één jaar geleden

Reactie op Ann-SophieC

Oh, ik vind het wel fijn om te horen dat die verwarrende signalen dus niet ...
Nee je bent zeker niet de enige. Jij ook heeel veel succes en duim ook voor jou mee!!

één jaar geleden

Hoe gaat het hier??

één jaar geleden

Reactie op Kvdw88

Hoe gaat het hier??
Nog steeds niets! Heb gisteren een negatieve digitale test gedaan. Het was wel geen early test maar ik weet niet of dat veel uitmaakt. Is er bij jou al meer te weet?

één jaar geleden

Reactie op Ann-SophieC

Nog steeds niets! Heb gisteren een negatieve digitale test gedaan. Het was ...
Ook negatief getest vanmorgen maar ook nog steeds best wel menstruatie klachten. Maar het zal komende nacht wel doorzetten heb ik het idee...

één jaar geleden

Even aankijken! Bij mij waren de krampen zondag weer voorbij. Ik hoop nog mee!

één jaar geleden

Reactie op Ann-SophieC

Even aankijken! Bij mij waren de krampen zondag weer voorbij. Ik hoop nog m ...
Jaa bij mij tussendoor ook even weggeweest maar nu weer terug. We zullen zien. Succes met wachten :)

één jaar geleden

Hey, ik heb net een early test gedaan omdat ik opnieuw krampen en lage rugpijn heb, maar nog steeds geen doorkomende menstruatie. Negatief, dus het zal voor volgende ronde zijn!

één jaar geleden

Hoi hallo, Ben even van de radar geweest want de app bleef hangen en is geblokkeerd geweest op 1 of andere manier.. maar hoe gaat ie??

één jaar geleden

Reactie op Kvdw88

Hoi hallo, Ben even van de radar geweest want de app bleef hangen en is ge ...
Hoi, ik kreeg de dag na mijn laatste bericht spijtig genoeg mijn menstruatie zoals verwacht. Ik betwijfel of het deze ronde wel raak zal zijn, maar er is altijd wel de stille hoop tot aan de NOD he :) hoe issie bij jou? Alles ok?

één jaar geleden

Reactie op Ann-SophieC

Hoi, ik kreeg de dag na mijn laatste bericht spijtig genoeg mijn menstruati ...
Ahh jaa jammer !! Las inderdaad dat je er ook ongeduldig van wordt. Here the same. Heb er nu wel weer zin in om misselijk te zijn enzo.;) maar ik was 3 dagen overtijd. Maar helaas toch menstruatie doorgezet afgelopen maandag terwijl ik dacht van alles te voelen. Mijn lijf is me soms beetje voor de gek aan t houden. Maar ik kan nog steeds de voordelen eruit halen als mijn menstruatie weer begint. Probeer te relativeren dat het komt wanner het komt . Wanneer is je NOD?

één jaar geleden

Reactie op Kvdw88

Ahh jaa jammer !! Las inderdaad dat je er ook ongeduldig van wordt. Here th ...
Ja, dat lijf houdt je gewoon voor de gek he! Ik ben er in mijn hoofd nog veel mee bezig dat t wel eens raak kan zijn maar ik heb het wel losgelaten om op signalen te focussen of daar op af te gaan, want uiteindelijk zegt dat toch niet altijd iets. Wel super balen dat je overtijd was, dan denk je toch dat het zover is he! NOD is deze vrijdag, dus het kort alweer.

één jaar geleden

Reactie op Ann-SophieC

Ja, dat lijf houdt je gewoon voor de gek he! Ik ben er in mijn hoofd nog ve ...
Nou spannend. Ik hoop voor je/jullie dat het raak is!! Hoelang zijn jullie aan het proberen ? Ik heb al 2 kids maar willen uiteindelijk na 5 jaar toch voor een 3de gaan en nu gaat t niet meer zo makkelijk hihi ben inmiddels ook alweer 9 jaar ouder maar ja ik heb zeker een eisprong dit heb ik af en toe al getest dus het moet toch een keer gaan lukken denk ik dan :) succes met wachten voor jou. Elke maand wel spannend!!

één jaar geleden

Reactie op Kvdw88

Nou spannend. Ik hoop voor je/jullie dat het raak is!! Hoelang zijn jullie ...
Dit is onze derde ronde nog maar hoor. Maar telkens opnieuw een maand wachten... Ik ben daar niet voor gemaakt 😂😂 Oh hoe spannend dat jullie voor de derde willen gaan! Lijkt me wel fijn voor je twee kids dat ze al goed zullen weten wat er juist aan de hand is al je in verwachting bent ☺️ Ik duim in elk geval voor je!!

één jaar geleden

Reactie op Ann-SophieC

Dit is onze derde ronde nog maar hoor. Maar telkens opnieuw een maand wach ...
Poeeeh ongeduldig... me 2!!! Niet te doen maja we zijn inmiddels al half jaar bezig, waarvan ik 2 maanden een ovulatie test heb gedaan. Dus die tel ik als goed. Die andere maanden was beetje lalala. Jaa die 2 kids van mij zullen zo blij zijn als we het nog een keer mee mogen maken. Alles ligt al klaar om het ze te vertellen. Heb namelijk een maand zo zeker gedacht dat ik zwanger ben dat ik alles al besteld had. Maarja het kan er maar vast liggen. Morgen je NOD, succes!!!

één jaar geleden

Reactie op Kvdw88

Poeeeh ongeduldig... me 2!!! Niet te doen maja we zijn inmiddels al half ja ...
En getest?:)

één jaar geleden

Reactie op Kvdw88

En getest?:)
Negatief getest... En toen twee uur later kwam het door. Het is toch emotioneel vandaag dus :) ik hoop dat jij beter nieuws hebt deze ronde!

één jaar geleden

Reactie op Ann-SophieC

Negatief getest... En toen twee uur later kwam het door. Het is toch emotio ...
Ahh jammer. :(... !! Nou voor ons is nog even wachten. Ben nog ongesteld.. maar ja nieuwe ronde nieuwe kansen indd. Het lijkt dan weer eeuwigheid te duren maar voor je het weet ben je weer aan t wachten op je NOD. Ik probeer elke maand weer te denken. Okee jammer... Volgende maand is ook leuk want dan bijvoorbeeld leukere uitgerekende datum. Leukere verlof tijd. Leuke feestjes in aankomst waarbij je lekker wijntje kan nuttigen. Zo probeer ik er elke keer er iets positiefs uit te halen. Komende ronde zou het een mei baby zijn, ook weer leuk denk ik dan.. Ben benieuwd wat het lot voor ons in petto heeft... het is sowieso al gelukt dus er komt nog een moment dat we een positieve test in handen hebben.

één jaar geleden

Reactie op Kvdw88

Ahh jammer. :(... !! Nou voor ons is nog even wachten. Ben nog ongesteld.. ...
Ik sta in het onderwijs, dus een april- of meibaby zou het fijnste zijn - dan heb je meer tijd met de kleine... 🤭 Top dat je zo positief blijft! Bij mij werkt het niet zo omdat ik nog liever zwanger zou willen zijn dan te drinken (terwijl ik ook wel tot een vriendengroep behoor die behoorlijk wat kan verzetten, om het maar even te schetsen 🙈). Soms heb ik een beetje schrik dat het me na eentje niet meer gegund is. Maar dat is ook doemdenken he. Daarna gaan we gewoon de volgende ronde in. Op naar de volgende! Ik duim voor ons beide 🥰