24 Reacties

2 jaar geleden

Hier een eileider en een eierstok (eind november 2018) verwijderd en aan de andere kant kunnen ze niet zeggen hoe alles 'ervoorstaat', door twee cystes(16x14 cm en 5x6cm). Ik was de eerste week van januari 2019 zwanger van onze oudste! 😂 Dus het hoeft gelukkig niet veel te zeggen! Doordat de andere kant er dus wat slechter aan toe is hebben we wel vrij kort de tijd gekregen voordat we hulp zouden krijgen. De tweede zwangerschap is hierdoor met behulp van IUI ontstaan. We kregen beide keren een half jaar de tijd. Maar dit komt dus echt puur door die cystes die er nog zitten en heeft niets te maken met het verwijderen van de eileider en eierstok.

2 jaar geleden

Haaai. Bij mij hebben ze in oktober mijn eileider verwijderd. En die maand erna meteen weer zwanger geraakt🎀

2 jaar geleden

Reactie op Chantal2019

Hier een eileider en een eierstok (eind november 2018) verwijderd en aan de ...
Oh jeetje, gelukkig dat je 2 prachtige kindjes op de wereld gezet hebt. Bij mij is alleen me eileider verwijderd en de andere is prima zeiden ze. Nu het is gewoon proberen. Weet jij ook toevallig hoelang t duurt wanneer de andere kant het werk allemaal overneemt?

2 jaar geleden

Reactie op Sanne-charel

Haaai. Bij mij hebben ze in oktober mijn eileider verwijderd. En die maand ...
Omg zo happy voor je. Heb je tipss..? 💕

2 jaar geleden

Ik heb 1 eileider en 1 eierstok en ben binnen vier maand zwanger geraakt. Had ook nooit verwacht dat dit zo snel zou lukken :)

2 jaar geleden

Reactie op Marg1991

Ik heb 1 eileider en 1 eierstok en ben binnen vier maand zwanger geraakt. H ...
Jullie maken me echt gelukkig, hoe hield je alles bij etc met de vruchtbaarheids dagen

2 jaar geleden

Reactie op Marg1991

Ik heb 1 eileider en 1 eierstok en ben binnen vier maand zwanger geraakt. H ...
Heb je tips en tops?

2 jaar geleden

Reactie op shannie4

Oh jeetje, gelukkig dat je 2 prachtige kindjes op de wereld gezet hebt. Bij ...
Dat zal ik echt niet durven zeggen! In principe meteen lijkt mij, hormonaal veranderde er natuurlijk niets. Wij hebben de eerste tijd echt niets speciaals gedaan/gehaald en gewoon gekeken waar het schip strandde. Ik was namelijk ook echt net van de pil af, dus dan weer je sowieso niet wat je kunt verwachten met de cyclus etc. Bij de tweede hebben we op den duur wel een maand ovulatietesten gebruikt voordat we naar de kliniek gingen, maar dat vond ik helemaal niets. Maar voor de Iui moest ik ze sowieso weer gaan gebruiken, dus dat was weer jammer 🙈 Hopelijk is je hetzelfde goede nieuwe snel gegund!

2 jaar geleden

Reactie op shannie4

Omg zo happy voor je. Heb je tipss..? 💕
Niet echt tips. Wij hadden zoiets we doen het wanneer we willen. En zodra ik weer de eerste keer ongesteld wordt kunnen we weer beetje gaan plannen. Maar ik werd niet ongesteld en was dus gewoon al weer zwanger. Dus misschien juist doordat we er op dat moment niet mee bezig waren is het gelukt! Zijn ook echt mega happy dat het na z’n tegenslag meteen weer lukt.

2 jaar geleden

Hier ook een eileider verwijderd. 1x ongesteld geweest na de operatie en daarna direct weer zwanger geraakt. Bij de 6 weken controle post OK kon de gynaecoloog direct weer een echo maken... Echt niet verwacht zo snel, maar heel blij mee. Heb je van jezelf een beetje een regelmatige cyclus? Je andere eileider neemt de functie over.

2 jaar geleden

Reactie op Bloemm28

Hier ook een eileider verwijderd. 1x ongesteld geweest na de operatie en da ...
Jaa , ik heb zeker een regelmatige cyclus. 28 dagen soms 27 en na hoelang wordt het overgenomen?

2 jaar geleden

5 februari is mijn rechtereileider eruit gehaald, deze was beschadigd omdat ik een buitenbaarmoederlijke zwangerschap heb gehad in september. In Maart weer gestart met Letrozol i.v.m. PCOS, en nu heel pril 7w+3d zwanger. Dus... Hou hoop, het kan echt!🙏

2 jaar geleden

Reactie op JWe

5 februari is mijn rechtereileider eruit gehaald, deze was beschadigd omdat ...
Omg heel veel geluk. Ik probeer echt hoop te houden maar jet duurt allemaal zo lang

2 jaar geleden

In augustus 2020 is m’n eileider verwijderd en ik ben in januari 2021 weer zwanger geworden. Elke ongesteldheid was een emotionele achtbaan maar ik weet nu dat het echt kan. En als het bij mij kan, kan het ook bij jou 💪

2 jaar geleden

Yep, jaren geleden is alles links verwijderd. Toen begonnen de cystes rechts 😑 vanaf dat moment de Diane non stop geslikt (bijna 8 jaar) om maar geen eisprong te hebben, dat zou elke keer weer een cyste kunnen betekenen. Was al voorbereid om een heel traject in te gaan maar na een maand of 7 toch gelukt 🤷🏻‍♀️ en nu bijna 6 maanden zwanger 💃🏻

2 jaar geleden

Reactie op Ule

In augustus 2020 is m’n eileider verwijderd en ik ben in januari 2021 weer ...
Je brengt een beetje licht in het einde van de tunnel. Ik ben blij voor je ! Ik hoop het ook!

2 jaar geleden

Reactie op shannie4

Jaa , ik heb zeker een regelmatige cyclus. 28 dagen soms 27 en na hoelang w ...
Oké dat is fijn een regelmatige cyclus. Mijn gyn zei dat ik vrij snel na de operatie wel weer ongesteld kon worden en dan pakt je lichaam de cyclus weer op. Dus vanaf dan.

2 jaar geleden

Reactie op Bloemm28

Oké dat is fijn een regelmatige cyclus. Mijn gyn zei dat ik vrij snel na de ...
Ik was 4 dagen na mn operatie meteen ongesteld ik dacht eerst een bloeding dus was terug gegaan maar was toch mn menstruatie

2 jaar geleden

Ja mijn moeder binnen 6 maanden

2 jaar geleden

Ja mijn moeder binnen 6 maanden
Oh wat fijn ! Ik hoop dat t bij mij ook mag gebeuren