7 Reacties

4 jaar geleden

Volgens mij niet want zodra je zwanger bent gaat je lichaam geen eisprongen meer krijgen anders zou je tijdens je zwangerschap weer zwanger kunnen worden. Je lichaam heeft meestal even de tijd nodig om je cyclus weer op lang te laten komen na een miskraam.

4 jaar geleden

Volgens mij niet want zodra je zwanger bent gaat je lichaam geen eisprongen ...
Maar hoe verklaar je dan dat vrouwen gelijk na een miskraam zwanger raken? Ze wachten dan niet op hun cyclus. Zo ging ik er van uit dat er toch wel een eicel rijpt. Heb maandag een afspraak staan bij de verloskundige en ga het dan sws even vragen, maar was echt benieuwd

4 jaar geleden

Reactie op Mrs20

Maar hoe verklaar je dan dat vrouwen gelijk na een miskraam zwanger raken? ...
omdat je dan twee weken na je miskraam in je vruchtbare dagen zit. Je moet het zien als een menstruatie. Maar je kan natuurlijk geen miskraam en eisprong te gelijk hebben. Je lichaam is een zwangerschap aan het afbreken en dan moet de hcg nog je lichaam uit. Mensen die direct na de miskraam zwanger zijn daar zit meestal een maand tussen. Ga maar terugzoeken in het zoek balkje en dan direct Zwanger na miskraam Lees het onderstaande pagina hier staat het ook in vermeld. https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/zwangerschap/72444-zwanger-worden-na-een-miskraam.html Ja zou het gewoon vragen maandag aan de verloskundige, die zou het moeten weten.

4 jaar geleden

Ik verloor op maandag het vruchtje, een week later was er al een beginnende eisprong zichtbaar.

4 jaar geleden

Ik verloor op maandag het vruchtje, een week later was er al een beginnende ...
Dat is echt snel! Uitzonderlijke situaties bestaan altijd en vroeg me daarom af of het mogelijk was. Bloedde je nog of was dat inmiddels gestopt?

4 jaar geleden

Reactie op Mrs20

Dat is echt snel! Uitzonderlijke situaties bestaan altijd en vroeg me daaro ...
Ik verloor een week voor het verliezen al bloed, daarna nog een paar dagen. Totaal dus 2 weken. Maar zo uitzonderlijk is het niet op zich. Ligt denk ik ook aan het termijn waarop je het vruchtje verliest denk ik. En uiteraard of het natuurlijk afkomt. Ik moest het volgens de gyn zien als een menstruatie waarbij het vruchtje mee is gekomen omdat het al niet goed ingenesteld was.

4 jaar geleden

Ik verloor een week voor het verliezen al bloed, daarna nog een paar dagen. ...
Hmm, het wordt sowieso afwachten voor mij. Zou morgen een echo hebben om te kijken of alles schoon is, maar het bloeden gaat nog door. Ze zouden de echo verplaatsen als het bloeden door gaat. 😭