163 reacties

2 maanden geleden

Ik heb lethrozol gebruikt. Na een jaar proberen was ik nog niet zwanger dus werd doorverwezen naar de fertiliteitsarts. Daar bleek ik PCOS te hebben. Na 4 maanden lethrozol raakte ik zwanger, met 6 weken het hartje zien kloppen maar helaas bleek in week 8 het hartje niet meer te kloppen en heb ik de miskraam 2 keer op moeten wekken. Precies 4 maanden na de miskraam werd ik weer zwanger met een hogere dosis lethrozol. Nu een zoontje van 9 maanden! Ik vond die opvliegers vreselijk haha vooral savonds en snachts pfff. en ik heb geen blad voor mn mond dus met die extra hormonen moest ik wel uitkijken hahaha.

2 maanden geleden

Ik weet hoe je je voelt! Vorig na de 3e dosis was er dan toch een eitje gesprongen en waren wij meteen tot onze verbazing zwanger! Inmiddels hebben we een hele mooie gezonde zoon van bijna 4 maanden. Ik gun je ook dit mooie gevoel en duim dan ook dat het gaat lukken!

2 maanden geleden

Hallo dames ik heb vandaag ook een dosis clomid gekregen wat kan ik verwachten het is de eerste keer voor miu

2 maanden geleden

Reactie op mommyapril

Ik heb lethrozol gebruikt. Na een jaar proberen was ik nog niet zwanger dus ...
Wat naar van je miskraam, dat moet heel moeilijk zijn😞 Wel mooi om te horen dat je tweede zwangerschap goed is gegaan en je nu een zoontje hebt. Dat geeft goede moed! Die opvliegers inderdaad , ik zweet me kapot en ik tegenover mijn collega’s maar zeggen dat het gewoon bloedheet was in die ruimte🥵🤣 ik ben ook vrij explosief momenteel (hello stemmingswisselingen)🫣

2 maanden geleden

Reactie op Simomo89

Ik weet hoe je je voelt! Vorig na de 3e dosis was er dan toch een eitje ges ...
Wat een fijn verhaal! Ik hoop dat het dit keer ook redelijk vlot verloopt, maar je hebt er weinig controle over. We gaan het zien en houden de moed erin!

2 maanden geleden

Reactie op Nog Een 4debaby

Hallo dames ik heb vandaag ook een dosis clomid gekregen wat kan ik verwach ...
Spannend hè! Bij clomid had ik een beetje dezelfde bijwerkingen. Bij de laagste dosis merkte ik heel weinig ook qua bijwerkingen. Daar kreeg ik toen geen eisprong van. De tweede dosis sloeg bij mij toen wel aan en had ik ook bijwerkingen. Wat mij vooral bij is gebleven van de clomid was dat ik een monster was 🤣 dus last van stemmingswisselingen. Krijg je ook echo’s tussendoor?

2 maanden geleden

Reactie op Puravida

Spannend hè! Bij clomid had ik een beetje dezelfde bijwerkingen. Bij de laa ...
Amai ik ben benieuwd jaa volgende week vrijdag mar ik langs gaan om te zien met zen echo

2 maanden geleden

Ik heb nu 1 keer Letrozol geslikt na een kuur Duphaston (ook ivm wens voor een 2e kindje) en ik heb te veel eiblaasjes aangemaakt dus we moeten deze maand overslaan. Omgekeerde wereld dus, baal er echt van😔. Volgende keer 4 dagen slikken ipv 5.

2 maanden geleden

1e ronde gehad met letrozol. Op cyclusdag 10 was nog niks te zien op de echo. Nu ben ik bang dat er dalijk op cyclusdag 14 als ik weer voor een echo moet dat er nog steeds niks is. En dat het een verspilde maand is🥺

2 maanden geleden

Reactie op Ksc

Ik heb nu 1 keer Letrozol geslikt na een kuur Duphaston (ook ivm wens voor ...
Dat is echt balen. Een ronde moeten overslaan is heel vervelend als je zo graag wilt. Ik vind het ook best zwaar om zo vaak naar het ziekenhuis te moeten en met werk. En als je dan moet overslaan voelt het alsof dat voor ‘niets’ is geweest. Al is dat eigenlijk niet zo want we zitten in de fase om de hoeveelheid hormonen goed af te stellen (wat voor iedereen anders is). Hopelijk werkt het vier dagen slikken goed de volgende keer. 💪

2 maanden geleden

Reactie op T_W

1e ronde gehad met letrozol. Op cyclusdag 10 was nog niks te zien op de ech ...
Het blijft altijd spannend die echo’s. Ik had vorige keren eigenlijk altijd (als de dosis dus wel werkte) dat mijn ei pas rond dag 19 sprong dus geef de moed nog niet op ☺️ en anders weten ze dat die dosis niet werkt en kom je toch weer een stapje dichterbij de oplossing die wel werkt. Zo probeer ik er tegenaan te kijken, maar het blijft balen als het niet gaat zoals je had gehoopt.

2 maanden geleden

Reactie op Puravida

Dat is echt balen. Een ronde moeten overslaan is heel vervelend als je zo g ...
Ik hoop het ook! Als we de juiste dosis hebben gevonden dan worden de afspraken ook minder. Veel succes donderdag!

2 maanden geleden

Hi dames, Ik slik ook letrozol. Was in juli spontaan zwanger (net voor start letrozol) maar dit werd een miskraam met bijna 10 weken. Bij de 1 ronde letrozol positieve test en HGC maar na een paar dagen ging dit ook fout. Slik nu de 3 ronde letrozol. Bij mijn eerste kindje in de 2e ronde zwanger geraakt, dit is nu een vrolijk mannetje van bijna 2.

2 maanden geleden

Reactie op JSGV

Hi dames, Ik slik ook letrozol. Was in juli spontaan zwanger (net voor star ...
Heftig de miskramen, ik hoop oprecht dat het snel raak mag zijn voor je en dat het goed gaat🍀

2 maanden geleden

Ik heb vandaag weer een echo gehad en goed nieuws: een eiblaasje van 22 mm en nog een van 13/14 mm. Slijmvlies was ook goed dik dus zit vlak voor de eisprong. Waarschijnlijk springt alleen het grote eiblaasje, maar ze kon niet garanderen dat de andere niet ook zou kunnen springen. Ik heb alleen nog geen positieve ovulatietest gehad dus daar wacht ik nog op. Arts heeft ook gevraagd om die te gebruiken tot aan maandag. Ik moet maandag nog weer terug voor een echo om te zien of het eiblaasje verdwenen is. Ik hoop morgen of overmorgen op een positieve ovulatietest!

2 maanden geleden

Vrijdag de 13e echo gehad met 3 eitjes van ongeveer 14mm en een iets kleinere, vermoedelijk dus dinsdag ongeveer een eisprong gehad. Weet iemand tot wanneer wij veilig moeten vrijen? Vergeten te vragen 🙈

2 maanden geleden

Reactie op Puravida

Het blijft altijd spannend die echo’s. Ik had vorige keren eigenlijk altijd ...
Had op dag 14 een follikel van 19mm! Dus hij heeft indd goed gepakt. Nu hopen dat hij gaat springen dit weekend 🤞🏻

2 maanden geleden

Reactie op Ksc

Vrijdag de 13e echo gehad met 3 eitjes van ongeveer 14mm en een iets kleine ...
Ik zou denk ik na mijn ovulatie dan nog een week veilig vrijen voor de zekerheid. Heb je ook ovulatietesten gebruikt? Als je het 100% veilig wilt houden zou je veilig kunnen vrijen tot aan je volgende menstruatie. Maar je kunt altijd nog even bellen met het ziekenhuis voor advies.

2 maanden geleden

Reactie op T_W

Had op dag 14 een follikel van 19mm! Dus hij heeft indd goed gepakt. Nu hop ...
Ah super!! Ik heb hier een positieve ovulatietest vandaag (begon gister avond goed op te lopen). We lopen dus wel een beetje gelijk op. Kunnen we zometeen samen op het wachtbankje 😊

2 maanden geleden

Reactie op Puravida

Ik zou denk ik na mijn ovulatie dan nog een week veilig vrijen voor de zeke ...
Nee geen testen gebruikt, had er een beetje de balen in. Dankjewel voor je antwoord!