11 Reacties

4 jaar geleden

Ik had ook lange cyclus. Soms wel van 60 dagen😑 ze kunnen dit onder controle krijgen door je een periode aan de pil te zetten.

4 jaar geleden

Reactie op Jvc

Ik had ook lange cyclus. Soms wel van 60 dagen😑 ze kunnen dit onder contro ...
Aan welke pil?

4 jaar geleden

Reactie op kristy-24

Aan welke pil?
De pil, dat werd mij toen verteld. Alleen wilde ik dat niet want ik dacht dan duurt het nog langer voordat ik zwanger ben.

4 jaar geleden

Reactie op Jvc

De pil, dat werd mij toen verteld. Alleen wilde ik dat niet want ik dacht d ...
Daar kom ik juist van af 🙈 dus snap niet zo goed hoe dat zou werken.. Ben je zelf uiteindelijk (obviously aan je foto te zien) wel zwanger geworden met een lange cyclus?

4 jaar geleden

Reactie op kristy-24

Daar kom ik juist van af 🙈 dus snap niet zo goed hoe dat zou werken.. Be ...
Ohh dat is vervelend. Misschien dat je lichaam er aan moet wennen dat je niet meer aan de pil zit. Ja ben op de natuurlijke manier zwanger geworden, heeft wel 2 jaar geduurd.

4 jaar geleden

Ik ben eind vorig jaar gestopt met de pil, zit nu op dag 65 en nog steeds geen menstruatie. Hoop dat dit eenmalig zo lang is na het stoppen en dat mijn tweede cyclus wat korter mag zijn. Maar ik denk dat als je je eisprong kan vinden het niks uit maakt dat je cyclus wat langer is. Het lijkt me beter dan een korte cyclus want er is zeker genoeg tijd voor innesteling haha.

4 jaar geleden

En mag ik vragen wel app je gebruikt?😁

4 jaar geleden

Ik had na het stoppen 1 cyclus van 28 dagen, zwanger en vervolgens miskraam. Daarna waren mijn cyclussen 42/27/38 en nu ben ik zwanger (4+3). Ik denk, wat RENT ook zegt, dat je moet weten wanneer je ovulatie is en dat het dan echt wel goed komt! En als je er mee blijft zitten, zou ik de HA even benaderen 😘

4 jaar geleden

Ik heb ook een vrij lange cyclus (rond de 35/40 dagen). Inmiddels zwanger van tweede kindje. Eerste keer zwanger bij de eerste poging en tweede keer door het gebruik van nuvaring heen. Denk dat je cyclus op zich niet uitmaakt. Zou gewoon zorgen voor veel intieme momentjes met je partner 😉

4 jaar geleden

En mag ik vragen wel app je gebruikt?😁
De gezondheidsapp van Apple!

4 jaar geleden

De lengte van de cyclus is niet zo belangrijk. Wanneer de eisprong is daarentegen wel. Bij een cyclus van 28 dagen, verwacht je vaak rond de 14e dag na de eerste menstruatiedag een eisprong. Wanneer je cyclus 35 dagen duurt, ligt de eisprong waarschijnlijk rond dag 21 (14 dagen voor menstruatie). Als je wens groot is, zou je ovulatie tests kunnen proberen en dan weer je wanneer je gemeenschap kunt hebben. Sensitest is goedkoop. Bij een positieve test (streep donkerer dan controlestreep) is het aan te raden te vrijen op die dag en de dag erna. Succes!