1027 Reacties

3 jaar geleden

Ik probeer sinds deze maand maca en tarwekiemolie (beiden in pilletjes)... nod 26 aug! Keep you posted 😛

3 jaar geleden

Ik heb 4 maanden maca geslikt... heel mn cyclus werd daarna ontregeld! Echt geen aanrader!! Na 12 maanden nog steeds niet zwanger.

3 jaar geleden

Ik ben deze ronde begonnen met de tarwekiemolie. Dus kan nog niks vertellen of het helpt

3 jaar geleden

Ik gebruik nu sinds begin augustus maca capsules, gestart tijdens menstruatie. Voornamelijk voor de hormoonbalans, als ondersteuning na miskraam in mei. Geen idee of t daardoor komt, maar heb sinds n week of 2 dat ik wat rustiger in mn hoofd ben, niet meer zo gejaagd.... En sinds vorige week met positieve ovulatietest tarwekiemolie capsules. Heb me vooraf wel ingelezen, het kan zijn dat het je cyclus juist verstoord en ontregelt... Ik heb ze van A. Vogel, die geeft aan 2x per dag 1 capsule. Ik ben begonnen met om de dag 1. Cyclus lijkt nu juist weer een beetje op de rit, geen zin in weer zo ontregelt...

3 jaar geleden

Het blijft dus zo te lezen een beetje afwachten hoe het uitpakt. Bij de 1 dus positief en de ander juist niet. Twijfel. Ik heb aanstaande vrijdag een afspraak voor een inwendige en uitwendige echo en moet bloed prikken om te kijken of er misschien iets aan de hand is. Daarna maar verder kijken en ik ga hard voor jullie allen duimen dat het gauw raak mag zijn! 💙💖

3 jaar geleden

Reactie op Nijntje 2020

Ik ben deze ronde begonnen met de tarwekiemolie. Dus kan nog niks vertellen ...
Ik ben heel benieuwd!

3 jaar geleden

Ik probeer sinds deze maand maca en tarwekiemolie (beiden in pilletjes)... ...
Ik ben benieuwd, duimen!

3 jaar geleden

Ik heb inmiddels teunisbloemolie besteld. Even kijken of dat wat gaat doen. Ga het sowieso pas na de onderzoeken + uitslagen vanuit het ziekenhuis proberen.

3 jaar geleden

Deze voeg ik ook toe aan het pakket nu! Teunisbloemolie en monnikspeper 🤪

3 jaar geleden

Ik probeer sinds deze maand maca en tarwekiemolie (beiden in pilletjes)... ...
Je NOD is vandaag of niet? Ben benieuwd hoe het met je gaat. Doen de supplementen wat voor jou? Betere cyclus of zoiets?

3 jaar geleden

Hoe gaat het met jullie allemaal? Wat verbetering met bepaalde supplementen?

3 jaar geleden

Reactie op Mr92

Je NOD is vandaag of niet? Ben benieuwd hoe het met je gaat. Doen de supple ...
Ja ik ben overtijd! Probeer het testen nog een beetje uit te stellen... omdat ik nog niet echt iets voel en heb niet het gevoel dat het raak is... keep you posted!

3 jaar geleden

Reactie op Mr92

Hoe gaat het met jullie allemaal? Wat verbetering met bepaalde supplementen ...
Ik had afgelopen donderdag een klein beetje bruin bloed. Dat zou de innesteling geweest kunnen zijn. Erna tot vandaag niets meer en ook niet de gewoonlijke menstruatie krampen..

3 jaar geleden

Hier vanmiddag menstruatie gestart helaas...😔

3 jaar geleden

Vandaag ongesteld geworden. Veel minder krampen als de vorige keer (eerste ronde na Miskraam was vreselijk!). Voel me ook goed bij de supplementen. Ik ga ze verder nemen!

3 jaar geleden

Wat jammer voor jullie allebei. Duimen voor de volgende ronde. ☘️ Ik ben begonnen met ovulatie testen en alle supplementen. De tarwekiem komt morgen als t goed is. Hopelijk doet dat wat de komende tijd.

3 jaar geleden

Reactie op Mr92

Wat jammer voor jullie allebei. Duimen voor de volgende ronde. ☘️ Ik ben be ...
Ja ff balen, vanmorgen even flink baal-en huilmomentje. Kwam opeens weer ff een en ander boven 😔 Ik ga de monnikspeper ook bestellen en verder met de rest van de supplementen. En vanaf dag 11/12 weer testen. Heb er nog 6 liggen, moet net genoeg zijn hoop ik....🤔 Laatste 3 x had ik de smiley op dag 14/15/16 te pakken.

3 jaar geleden

Weten jullie hoe je die supps best neemt? Heel je cyclus of sommigen tot ovulatie ofzo?

3 jaar geleden

Weten jullie hoe je die supps best neemt? Heel je cyclus of sommigen tot ov ...
De een zegt Teunisbloemolie tot je ovulatie en vanaf dan tarwekiemolie en de ander doet ze samen. Ik heb aan Holland en Barrett gevraagd of t erg is ze samen te gebruiken en dat kon gewoon. Ik ga dus vanaf morgen Teunisbloemolie, tarwekiemolie en zwanger multi Kruidvat nemen. Mijn baarmoeder slijm vlies is vorige week bekeken en dit was best wel dun zei ze, dus hopelijk werkt het

3 jaar geleden

Reactie op Mr92

De een zegt Teunisbloemolie tot je ovulatie en vanaf dan tarwekiemolie en d ...
En ik ga het gewoon de hele cyclus slikken denk ik