19 Reacties

3 jaar geleden

Ik zou denk ik terugbellen en verzoeken om telefonisch contact met je gynaecoloog. Hij/zij gaat over jouw traject, niet de assistent. Ik heb in een ander topic ook weleens gelezen dat er verwarring was met de planning, waardoor iemand eerst te horen kreeg niet te kunnen starten met 1e icsi traject en daarna wel. Aangezien jullie al in traject zitten is t niet gek om aan te nemen dat er net een vergissing is gemaakt en dat je dat even voor de zekerheid wil ophelderen toch?

3 jaar geleden

99% kans dat ze in je dossier heeft gezet dat je op de hoogte bent gebracht dat je niet kan beginnen. Ik begrijp dat het heel naar is dat je deze maand niet kan beginnen maar ze doen dit niet om jou te pesten. Ze hebben de mensen niet om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Dus je kan beginnen en ze dan bellen dat je een echo nodig hebt maar je zet hun dan in een vervelende ethische positie waarin ze moeten kiezen om jou dan wel te laten komen terwijl ze andere hebben laten wachten of jou ook niet te helpen wat gezondheid risico’s met zich mee brengt die jij bewust hebt genomen maar hun daar ook verantwoordelijk voor maakt. Soms moet je egoïstisch keuzes maken in het leven. Als je dat wil doen is dat je goed recht. Succes met zwanger worden ♥️

3 jaar geleden

Je ging ophogen toch? Ik weet niet of je dat risico moet nemen. Ik zou nog eens terug bellen en vragen of je een Gyn kan spreken. Hoe kunnen ze ineens je traject stopzetten terwijl je ermee bezig bent? Wat je zegt, als je niet gebeld had, had je niks geweten. Raar verhaal ik zou nog eens bellen

3 jaar geleden

Reactie op Staminae

Je ging ophogen toch? Ik weet niet of je dat risico moet nemen. Ik zou nog ...
Precies. Raar toch. Ik weet niet zo goed wat ik dan moet zeggen.. ben bang dat die dan misschien ook zegt niet beginnen. Maar vind het heel raar zo op deze manier. Denk dat ze nu misschien niet willen starten om zo weinig mogelijk mensen langs te laten komen. Maar dan had een brief of mail wel netjes geweest. Vind het heel vaag. En vind het een lastig parket. Wordt zo even tussen neus en lippen gezegd dat ik niet mag beginnen..

3 jaar geleden

Reactie op Madeliefde81

Ik zou denk ik terugbellen en verzoeken om telefonisch contact met je gynae ...
Vind het erg lastig. Ben bang als ik dus bel en het aangeef dat ze misschien ook roodlicht geeft, misschien ook niet maar weet niet goed wat ik dan moet zeggen. Geeft allemaal al stress zijn al erg lang ermee bezig. En net een kuur primolut gehad om de menstruatie op te wekken en nu dit. Plus het volgende probleem we zijn nu vrijdag en ik zou dan morgen moeten beginnen met de letrozol. 🥴🥴

3 jaar geleden

Reactie op Liefsx

Vind het erg lastig. Ben bang als ik dus bel en het aangeef dat ze misschie ...
Precies wat je nu zegt moet je dus ook tegen de gynaecoloog zeggen. En als je die niet op tijd kan spreken dan zeg je dat de vorige persoon die je aan de telefoon had jou verkeerd heeft begrepen. Er is geen sprake van een start, maar een vraag over een lopend traject. En dat die vraag nog steeds niet beantwoord is en dat je daar wel dringend een antwoord op nodig hebt.

3 jaar geleden

En? Nog gebeld? Of ga je op de bluf beginnen zonder dat je vraag over ophogen behandeld is? Je zou misschien morgen ook nog kunnen bellen? De kliniek waar ik ben heeft een nummer voor avond en weekend voor vragen die niet kunnen wachten.

3 jaar geleden

Ik heb nog gebeld. Sorry even een hele teleurstelling maar mag inderdaad echt niet beginnen deze ronde. Ivm corona uitbraak in het ziekenhuis. Deze maand dus overslaan. Is even heel zuur, maar is niet anders. Wel aangegeven dat ik het niet fijn vond dat het zo door neus en lippen door (vaag) werd "verteld" en dat hier geen brief of mail over uit is gegaan. Dat zat me nog al hoog. Dat is natuurlijk ook alles bij elkaar. Nou, geduld dus... Jullie bedankt voor de reacties! 😘 Heel fijn om op zulke momenten te sparren en het er over te hebben.

3 jaar geleden

Reactie op Liefsx

Ik heb nog gebeld. Sorry even een hele teleurstelling maar mag inderdaad e ...
Ik snap je teleurstelling. Heel vervelend voor jullie. Hopelijk krijg je snel weer te horen dat je verder mag. En als je vindt dat je te lang niks hoort, kan je misschien gewoon eens bellen hoe de stand van zaken is!

3 jaar geleden

Reactie op Staminae

Ik snap je teleurstelling. Heel vervelend voor jullie. Hopelijk krijg je sn ...
Lief! Ja inderdaad, ga ik zeker doen 😊 Hoe gaat het bij jou?

3 jaar geleden

Reactie op Liefsx

Ik heb nog gebeld. Sorry even een hele teleurstelling maar mag inderdaad e ...
Poe, heftig zeg, gewoon corona uitbraak in t ziekenhuis! Heel apart inderdaad dat ze dan niet proactief iedereen benaderd hebben die bij hen in zorg is. Eigenlijk misschien maar goed dus dat je daar dan nu niet heen gaat. Wel balen natuurlijk dat je moet wachten, maar als je daar corona oploopt of wel bezig was met traject en er zijn geen genoeg artsen om de behandeling bij te staan, daar moet je ook niet aan denken. Sterkte met t wachten.

3 jaar geleden

Reactie op Liefsx

Lief! Ja inderdaad, ga ik zeker doen 😊 Hoe gaat het bij jou?
Ik verwacht vandaag of morgen m’n menstruatie (maar zoals je weet, weet ik dat niet zeker 😂) Ik voel niks aan m’n lijf wat op een zwangerschap zou kunnen wijzen. Ik wil morgen wel een test doen als ik nog niet ongesteld ben geworden.

3 jaar geleden

Reactie op Madeliefde81

Poe, heftig zeg, gewoon corona uitbraak in t ziekenhuis! Heel apart inderd ...
Zo is dat, zeker balen. Maar positief blijven. 😊 Het is wat het is

3 jaar geleden

Reactie op Staminae

Ik verwacht vandaag of morgen m’n menstruatie (maar zoals je weet, weet ik ...
Aah spannend! En wat kwam er uit de test? 🤞🏻🤩

3 jaar geleden

Reactie op Liefsx

Aah spannend! En wat kwam er uit de test? 🤞🏻🤩
Niks! En twee uur later ongesteld dus dat was ook weer zonde van de test 🙃 Laatste ronde letrozol...

3 jaar geleden

Reactie op Staminae

Niks! En twee uur later ongesteld dus dat was ook weer zonde van de test 🙃 ...
Ach hè.. Wat een teleurstelling weer ☹ Laatste ronde al, laten we het hopen!!

3 jaar geleden

Reactie op Liefsx

Ach hè.. Wat een teleurstelling weer ☹ Laatste ronde al, laten we het hope ...
Dankje! Hoe is het met jou nu je niet mag beginnen en niet weet wanneer wel 🤷🏻‍♀️

3 jaar geleden

Reactie op Staminae

Dankje! Hoe is het met jou nu je niet mag beginnen en niet weet wanneer wel ...
Lief! Nu wel goed. Wel echt een tegenvaller, viel toch wel even zwaar. Probeer het nu maar wat los te laten. Lastig wanneer de wens zo enorm groot is 🤯

3 jaar geleden

Reactie op Liefsx

Lief! Nu wel goed. Wel echt een tegenvaller, viel toch wel even zwaar. Prob ...
Ben je ondertussen al weer begonnen?