7 Reacties

4 jaar geleden

Ik zit wat in een gelijkaardige situatie. Ik ben namelijk bezig met Clomid. 50mg was onvoldoende, geen eitje die gerijpt was. Nu neem ik 5 dagen Provera, met morgen de laatste pil. Dit zou men menstruatie moeten opwekken zodat ik de volgende ronde kan ingaan met Clomid 100mg. Dus ook ik moet meedoen met het wacht spelletje. Zeer frustrerend dus! Ik had de vorige keer een uienkuur gedaan, waarna ik wel ongesteld was geworden..

4 jaar geleden

Reactie op Baby_Lou

Ik zit wat in een gelijkaardige situatie. Ik ben namelijk bezig met Clomid. ...
Ja die eerste 2 weken van de cyclus zijn het leukst, daarna begint de frustratie.. hihi... Wanneer is NOD? Uienkuur? Tell me more!

4 jaar geleden

Oh ik zie het al.. maar dat is om eitjes op te wekken en start je als je je menstruatie hebt, maar ik moet juist mijn menstruatie hebben.. die eitjes heb ik.. altijd keurige eisprong.. :-)))

4 jaar geleden

Oh ik zie het al.. maar dat is om eitjes op te wekken en start je als je je ...
Ik heb dus momenteel nog niets 😅 Geen ei, geen menstruatie. Nog nooit een positieve ovulatietest in handen gehad. Zo frustrerend! Bij de uienkuur moet je 7 dagen elke ochtend en avond een ui koken in water en het sap opdrinken. Daarna zou je moeten menstrueren. Ik had het vorige keer gedaan en had idd bloedverlies.. 😅

4 jaar geleden

Hoi meiden, Ik ben sinds juni vorig jaar bezig geweest, mijn ingesteldheid bleef steeds langer uit, aan de bel getrokken bij de dokter, daar alles wat ze me gaven afgeslagen vanwege dat er stofjes inzitten die mijn migraine konden aanwakkeren.. Vervolgens doorverwezen naar het ziekenhuis en bleek pcos te hebben. Ik heb een kuur gehad om mijn ongesteldheid op te wekken en vervolgens elke periode een kuur voor de eisprong, en ben nu ma 3 behandelingen er eergisteren achtergekomen zwanger te zijn. Iedere situatie is anders, maar wat ik vooral fijn vondt was dat ik keer op keer dmv een bloedtest mijn eisprong kon volgen. Misschien voor jullie een idee om dat bij de dokter aan te kaarten, de test die ze doen is dmv progesteron. De eerste test was na 2 weken en de 2e na 3 weken. Mijn eerste test was altijd negatief maar de 2e altijd positief. Zo wist ik dat die week toch wel heel belangrijk was! Heel veel succes en sterkte! En ik geloof er heilig in dat alles wel op zijn pootjes terecht komt.

4 jaar geleden

Irritant die onregelmatige cyclus, dat had ik ook. Ik had soms een cyclus van 60 dagen😔

4 jaar geleden

Reactie op Baby_Lou

Ik heb dus momenteel nog niets 😅 Geen ei, geen menstruatie. Nog nooit een ...
Maar helpt dus niet om je cyclus weer stabiel te krijgen?