97 Reacties

één jaar geleden

Ik kan t niet zo goed zien… maar hoop het voor je!! Ik heb in mei een miskraam gehad en eerlijk gezegd 3 rare cycli gehad. Afgelopen vrijdag had ik een positieve test 🤞🏼 Maar je hoort t heel veel, dat je na een miskraam super vruchtbaar bent en gelijk zwanger kan raken! Morgen weer testen?

één jaar geleden

Hoiii! Gefeliciteerd met je nieuwe zwangerschap! Ik heb dit ook gehad! De onzekerheid bij de tweede zwangerschap zat er na een miskraam wel goed in. Ik kon pas nadat de 12 weken echo goed was echt ervan genieten. Maar nu moeder van een prachtige dochter!

één jaar geleden

Ik heb het ook gehad, direct na vroege miskraam weer zwanger. Helaas is dat bij mij niet goed gelopen en daarna nog een miskraam gehad. Maaaaar ondertussen al weer 29 weken zwanger. Het zegt natuurlijk niks hoe het bij anderen is gegaan, maar snap je onzekerheid.

één jaar geleden

Reactie op A3rdna

Ik kan t niet zo goed zien… maar hoop het voor je!! Ik heb in mei een miskr ...
Wat fijn voor je😍😍 ik wens je heel veel geluk met je zwangerschap Ja ik ga morgen opnieuw testen hopend dat het streepje wat dikker is als vandaag.

één jaar geleden

Reactie op moederinspe022021

Hoiii! Gefeliciteerd met je nieuwe zwangerschap! Ik heb dit ook gehad! De o ...
Ohh wat fijn voor jou😍 ik hoop dat het bij mij ook zo mag zijn. Dankjewel voor je reactie

één jaar geleden

Reactie op Naomi-0921

Ik heb het ook gehad, direct na vroege miskraam weer zwanger. Helaas is dat ...
Oh nee 😢 maar toch wel super fijn om te horen dat het uiteindelijk toch goed gekomen is. Na hoeveel weken ging het mis bij je tweede miskraam als ik vragen mag?

één jaar geleden

Ik zie ook een licht streepje. Hoop het voor je! Ik heb ook een vroege miskraam gehad met 5+5. Daarna direct zwanger en onze dochter is inmiddels alweer 9 weken oud 🥰. Ook nog sterkte met het verwerken van je miskraam. Nu nog kan ik er soms emotioneel van worden omdat er (nu wel) een gezond kindje is. Dit is volkomen normaal mochten deze gevoelens ook bij jou opkomen 😘.

één jaar geleden

Reactie op Lies90g

Ik zie ook een licht streepje. Hoop het voor je! Ik heb ook een vroege misk ...
Wat fijn om positieve verhalen te horen na een miskraam🌹 het is zwaar, heel zwaar om te verwerken maar laten we hopen op het beste! Dankjewel voor je reactie

één jaar geleden

Ik hoop het voor je meis Ik heb in maart een mk gehad en tot heden nog niet gelukt

één jaar geleden

Reactie op Sabje33

Ik hoop het voor je meis Ik heb in maart een mk gehad en tot heden nog niet ...
Oh nee🌹 blijf er in geloven dat het goed gaat komen! Ik hoop dit voor jou

één jaar geleden

Ik hoop het voor je,☺️ je kunt ook die van clearblue halen, daar staat duidelijk in of je zwanger bent.

één jaar geleden

Reactie op shpresa begolli

Oh nee 😢 maar toch wel super fijn om te horen dat het uiteindelijk toch go ...
Bij mijn tweede miskraam ging het mis met een goede 5 weken. Dus was ook weer erg vroeg. Maakt het allemaal niet minder zwaar. Ik zou willen zeggen de onzekerheid neemt af maar dat was bij mij pas na de derde echo. Hopelijk gaat dat voor jou sneller!

één jaar geleden

Ik herken je dubbele gevoel. Ik ben 2 keer direct na een miskraam zwanger geworden. Na de tweede miskraam hadden wij zelf bedacht een rondje over te slaan. Om die reden ovulatietesten gebruikt maar die bleven negatief. Nu toch bijna 16 weken zwanger 🙂. Het kan dus wel in principe. Sterkte in elk geval!

één jaar geleden

Ik hoop het voor je. Ik heb in april miskraam gehad. Maand erop zwanger. Nu 27+5 weken 😍

één jaar geleden

Ik heb hetzelfde meegemaakt als hierboven. Miskraam met 6 weken, was er kapot van en totaal niet bezig met weer zwanger raken maar was ook stipt 4 weken daarna weer zwanger! En nu 4 maanden geleden bevallen van ons zoontje. Ik heb me echt lang rot gevoeld, en een dubbel gehad over de miskraam. Pas nu ik m'n zoontje heb is dat weggegaan en voelt het als helemaal verwerkt. Ik ken overigens nog 2 dames bij wie dit ook gebeurd is, direct na miskraam weer zwanger. 1 is ook bevallen van een gezond zoontje en de andere is nu nog zwanger. Het kan wel degelijk!

één jaar geleden

Wat naar van je miskraam. Wij schelen niet heel veel en heb bijna hetzelfde verhaal! Ik heb op 21 september een vroege miskraam gehad en test sinds gisteren positief 🥰 vind het zoooo spannend en hoewel ik nu veel kwaaltjes heb en veel voel, ben ik toch zo bang. Vooral de “bekende” krampjes vind ik eng, want zo voelde de afgelopen miskraam ook.. Hoop voor je op een mooie oplopende test! 🍀🤞🏼

één jaar geleden

Reactie op shpresa begolli

Wat fijn voor je😍😍 ik wens je heel veel geluk met je zwangerschap Ja ik g ...
Post je morgen een foto van je test?

één jaar geleden

Reactie op A3rdna

Post je morgen een foto van je test?
Doe ik zeker!

één jaar geleden

Reactie op Twinkel🌺

Wat naar van je miskraam. Wij schelen niet heel veel en heb bijna hetzelfd ...
Wat fijn om te horen dat je ook een positieve test hebt. Was die bij jou licht? En heb je een test gedaan omdat je al symptomen had?

één jaar geleden

Reactie op Sabje33

Ik hoop het voor je meis Ik heb in maart een mk gehad en tot heden nog niet ...
Oh nee 😢 hoop voor je dat je zsm een positief test in handen hebt🌹