11 Reacties

2 jaar geleden

Ik denk dat er altijd verhalen zijn die goed zijn gegaan of waar dit niet goed was. Mag je niet bij de verloskundige langs ? Met deze termijn zouden ze toch met een echo kunnen kijken en je hopelijk snel uit je onzekerheid kunnen helpen . Heel veel succes 🍀🍀

2 jaar geleden

Reactie op Koekoeksklok

Ik denk dat er altijd verhalen zijn die goed zijn gegaan of waar dit niet g ...
Ik mag gelukkig donderdag langskomen.

2 jaar geleden

Ik heb tot 14 weken veel bloedverlies in alle kleuren gehad incl klontjes. Maar zonder krampen. Met 6 weken controle. Zagen ze het vruchtje. Met 8 weken alleen vruchtzakje. Dus ze zeiden een miskraam. Met 10 weken terug om te kijken of het al weg was anders zouden ze het helpen. Springt er heel druk een vrucht door het beeld heen. Bij mij ging het goed.

2 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde en nu ook rond de 6 weken zwanger! Spannend hè! Ik ga morgen langs komen🤞🏻. Gelukkig kun je donderdag terecht ik duim voor je!

2 jaar geleden

Ik mag gelukkig donderdag langskomen.
Dat lijkt me nog lang nu!! Hopelijk is alles goed

2 jaar geleden

Het kunnen verschillende dingen zijn, als miskraam, innesteling, hoort bij jouw zwangerschap, etc. Helaas zal je moeten wachten tot donderdag. Ik had tot 16 weken bloedverlies. Bij mij hoorde het bij de zwangerschap, maar het begin gaf heel veel onzekerheid, dus ik begrijp je heel goed. Sterkte met wachten en hopelijk krijg je goed nieuws!

2 jaar geleden

Pff spannend… ik weer hoe je je voelt. Vanaf de positieve test tot aan ongeveer 8 weken ook bruinverlies gehad. Ook twee weekenden achter elkaar rood bloed verlies gehad. Niet meer dan een inlegkruisje maar vond het zo eng. Met de 8 weken echo had ik er geen vertrouwen in maar nu inmiddels bijna 16 weken zwanger! Het kan echt twee kanten op gaan maar de VK zei tegen mij; zolang het geen maandverbanden vol rood bloed is of/met hele erge buikkrampen is er nog hoop 🤞🤞

2 jaar geleden

Reactie op Koekoeksklok

Dat lijkt me nog lang nu!! Hopelijk is alles goed
Dat is het ook. Alleen werken ze met een echoscopist die alleen donderdag er is. Vanochtend weer bloedverlies, maar ik denk dat het komt door de harde ontlasting van net... pff, zoveel stress. Had zo gehoopt op een saaie zwangerschap.

2 jaar geleden

2 miskramen gehad beiden keren begon het met oud bloed verlies. Daarna werd het helder rood op een gegeven moment met stolsels. Met veel krampen de dag dat de miskraam doorzetten. Mijn huidige zwangerschap had ik ook oud bloed verlies en helderrood alleen geen stolsels. Helaas kan het echt alle kanten opgaan en is het afwachten. Heel veel sterkte en liefde gewenst!

2 jaar geleden

Heb ik ook gehad in het begin. Nu een gezond zoontje van 7 maanden! Gewoon afwachten tot donderdag denk ik. Succes!!

2 jaar geleden

Dat is het ook. Alleen werken ze met een echoscopist die alleen donderdag e ...
Ja dat snap ik heel goed. Ik lees wel genoeg mensen hier waar het toch goed is gegaan. Ik hoop het ! Veel succes alvast