4 Reacties

één jaar geleden

Persoonlijk denk ik dat je gewoon moet afwachten hoe dit afloopt. Hoe lullig het ook klinkt, omdat het allemaal dan te lang duurt.. Het kan 2 kanten op gaan met deze termijn. Mijn 1e zwangerschap eindige met deze termijn, maar de daaropvolgende viert volgende maand haar 3e verjaardag.

één jaar geleden

Als de verloskundige hier niks over heeft gezegd dan zou ik me er niet druk om maken. Het is soms ook maar net hoe ze de echokop vasthoudt en hoe dus het beeld is.

één jaar geleden

Wat ik weer uit mijn echo geschiedenis. Ik krijg vanwege medische complicaties veel maar ook vroege echo’s. Dat hoe vroeger je het maakt bijna altijd een tweeling zwangerschap te zien is. En dan deze rond de 7a9 weken “opgelost” is en het een eenling is. Ook ik heb een misvormde vruchtzak gehad en dit was opgelost enkele weken later door het lichaam zelf. Het blijft altijd afwachten, op voorhand is hier niks over te zeggen

één jaar geleden

Ik had niet een soortgelijke vorm bij deze termijn maar bij 7 weken een soort langgerekte vruchtzak. Leek op de onderste op jouw echo maar dan groter met een groter vruchtje (want ook verdere termijn). De verloskundige in het ziekenhuis zei toen dat de vorm van de vruchtzak niks uitmaakt, zolang de dooierzak maar mooi rond is.