19 Reacties

4 jaar geleden

Ik had helemaal niks, gebeurt vaak zat :-) Bij mij begonnen de eerste symptomen pas een week of 2 na de positieve test.

4 jaar geleden

Geen innestelingsbloed, geen innestelingskrampen of wat dan ook, wist niet eens wanneer mijn ovulatie was. Rond de ongesteldheid kreeg ik krampen, maar die voelden dan anders, niet zo pijnlijk en een beetje kietelend of zo, warm. Maand ervoor ook zelfde gehad en in de ochtend dat ik test tevoorschijn heb gehaald bleek het niet meer nodig te zijn, want ongesteld. Dus de maand erop heb ik er verder weinig aandacht aan besteed. Totdat ik op m’n werk heb gemeld dat ik mij de laatste tijd een beetje moe voel (fulltime baan +deeltijd master vreten je op) en daarom een weekje ertussenuit ga, toen zei iemand, voor de grap, of ik niet zwanger was... toch maar test gekocht en ja hoor, een streep die ik niet eerder heb gezien.

4 jaar geleden

Ik heb ook helemaal geen symptomen gehad (en nog steeds niet), maar ben nu toch echt al 31 weken zwanger :)

4 jaar geleden

Ik heb ook heel me zwangerschap nergens last van & ben bijna 31 weken je hoeft echt niet perse symptomen te hebben

4 jaar geleden

Nee hoor! Had zelf alleen last van zere borsten, maar ja dat had ik de ene maand wel andere maand niet. Dus focus je niet teveel op kwaaltjes, zegt helemaal niks.

4 jaar geleden

Ik voelde ook niet dat ik zwanger was totdat mijn ongesteldheid uitbleef.

4 jaar geleden

Ik was 23 weken zwanger toen we er per toeval achter kwamen. Ik heb niks ongewoons gehad. Beetje moe, wat dikker. Maar had ook een vermoeiende stressvolle periode waarin ik iets vaker een pizza in de oven mikte en soms ipv fruit in de avond chips en chocolade greep. Gewoon elke 35 dagen ongesteld. Achteraf iets meer maagzuur maar die klachten zijn niet helemaal stabiel (rest klachten van IVF o.a. slokdarmbeschadiging).

4 jaar geleden

Mijn enige symptoom was dat ik minder zwaar menstrueerde dan normaal, en pas na een week (en na meerdere keren blij te hebben gedacht "daar kom ik mooi mee weg deze maand"), kwam het bij me op dat er weleens iets anders aan de hand kunnen n zijn en heb ik getest. Daarna ook heel weinig symptomen gehad, heel af en toe een klein beetje misselijk en soms wat pijnlijke borsten, verder niets. Inmiddels zit ik op 29 weken, en heb ik behalve een enorme buik nog steeds geen symptomen.

4 jaar geleden

Ik heb niks van symptomen gehad bij mijn zwangerschap en nu een gezonde baby van 3 maand! Dus nee, hoeft zeker niet.

4 jaar geleden

Ik had de eerste 8 weken nergens last van behalve dat de menstruatie uitbleef en opeens daarna kreeg ik een vloedgolf aan symptomen

4 jaar geleden

Ik heb me innesteling achteraf gezien wel gevoeld maar de enige symptoom die ik had voor me nod was moeheid. Dacht zelf dat het door de ustrogan pillen kwam en grotere borsten daarnaast nergens last van dus dacht gewoon ongesteld te worden maar bleek dus zwanger.

4 jaar geleden

Bedankt voor al jullie reacties! Doet me goed 🤗

4 jaar geleden

Nee hoeft zeker niet. Ik ben nu 35 weken zwanger en nooit last gehad van symptomen. Dus lekker van genieten

4 jaar geleden

Reactie op denise-26

Nee hoeft zeker niet. Ik ben nu 35 weken zwanger en nooit last gehad van sy ...
Dank je! Hoop dat ik over een paar dagen iets positiefs heb 😁

4 jaar geleden

Ik had ook dagen/ weken dat ik nergens last van had. Nou mijn kleine meid is alweer 6 weken oud. Dat je even niks merkt/voelt hoeft helemaal niets te betekenen.

4 jaar geleden

Ik had ook nergens last van! Behalve overtijd zijn meer niet😊

4 jaar geleden

Ik heb ook niet zoveel symptomen. Had verwacht dat ik onwijs moe zou zijn en misselijk. Maar ben echt maar sporadisch misselijk (toen ik 4-5 weken was moest ik wel vaak overgeven). Ik heb wel gevoelige borsten en sterke afkeer tegen bepaald eten (zoals kip, tomatensoep en koffie 🤢). Heb gisteren weer een echo gehad en het boontje ziet er goed uit 🥰

4 jaar geleden

Ik heb in die 38 weken en 6 dagen dat ik zwanger was, niks gemerkt. Het enige symptoom dat ik had, was mijn buik. 🤪

4 jaar geleden

Reactie op PuurGelukFotografie

Ik heb in die 38 weken en 6 dagen dat ik zwanger was, niks gemerkt. Het eni ...
Precies. En als je met 33 weken nog je spijkerbroeken draagt.. valt dat ook wel mee.